2777
2789
عنوان

كادو تولد

113 بازدید | 8 پست

دوستان به نظر شما اگر خانواده شوهرتون مولتى ميلياردر باشن

ولى خيلى خسيس اما براى خودشون و ماشينشون خوب خرج كنن 

به شما كادو تولد بعد ٥،٦ سال عروسشون بودن هر سال چس خور تر از پارسال ٣٠٠ هزار تومن بدن واكنشتون چيه؟ 

حق دارم حالم گرفته باشه يا نه

تو رو هيچى نميگما اما واقعا واسه شخصيت حقيرشون تاسف خوردم

چند ساله دیگه میشم چهل ساله.یکی از نتایج گذر عمرم این بود ک توقع نداشتن از دیگران(حتی تو دلمون)باعث میشه راحت تر زندگی کنیم.تلاشتو کن کار سختیه ممکنه هی تو ذهنت بیاد اخه کم ندارن چرا۳۰۰؟ولی تلاشتو کن 

.اینطوری خودت حالت بهتره

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وظیفه ای ندارن کادو تولد بهت بدن

نميدادن فقط يه كيك بود خيلى حالم بهتر بود تا ٣٠٠ هزار تومن واقعا ميگم ، من كه كار نميكنم شوهرمم درامد انچنانى نداره براى مادر شوهرم لباس خريدم پارسال تولدش ٤٠٠ تومن😂

اخه ٣٠٠ تومنو من روم نميشد عيدى به بچه خواهرم بدم 

چند ساله دیگه میشم چهل ساله.یکی از نتایج گذر عمرم این بود ک توقع نداشتن از دیگران(حتی تو دلمون)باعث ...

اره به خودم قول دادم اينقدرى ادم پرى بشم از هيچكس انتظار نداشته باشه حتى شوهرم ،  با من از سال اول اينجورى بودن ما كادو هاى خيلى خوب ميگرفتيم ميديم اينا خسيسن گفتم تولد بازيو جمع كنيم براتون زحمت ميشه تا اينكه من پارسال لباس خريدم براش كدورت پيش اومده بود قبلش، فقط موندم خجالت نكشيده ٣٠٠ تومن پول رژ منم نيست

اره جديدا كمتر شده دوست داشتنه حس مسكنم اما پشتمه هميشه

پس همشونو ولش.......نه کادو بخر نه توقع داشته باش....فقط شوهرتِ

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
پس همشونو ولش.......نه کادو بخر نه توقع داشته باش....فقط شوهرتِ

🥲❤️❤️❤️

از خدا امشب فقط خواستم به خودم پول و روزى بده ديگه از كسى انتظار نداشته باشم كه بخوان منو خوشحال كنن

خودم براى خودم همه چيز بخرم