2821
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 33 پست

مادرت نمیتونه با ترفندای زنانه ازش پول بکشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بابای من حتی اینم نمیگه میگه چشاتون چرا به پول منه کاش وضعش متوسط بود یا پول نداشت  اینقد پول ...

ما وضعمون متوسطه ول با توجه ب رفتار پدرت انگار راس میگن هر چی پولدار تر میشن بعضیا گداترن 

خدا نجاتت بده از دستش امیدوارم خودت ی کاره ای بشی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

ما وضعمون متوسطه ول با توجه ب رفتار پدرت انگار راس میگن هر چی پولدار تر میشن بعضیا گداترن  خدا ...

بابای من اینطوریه پولشو نگه میداره فقط خودش خرج کنه هیچوقتم سیر نمیشه هرچی پول داشته باشه میگه کمه میره میلیون ها واسه خودش خرج میکنه ما یه ۱۰۰ هزار بخواییم اخم میکنه