وضع مالی ما خیلی خوبه رفیقم اینا وضعشون اصلا خوب نیس باباش بیکاره ولی رفیقم از من موفق تره بینی شو عمل کرده هرروز مسافرتن اونوقت من یه چیز ساده از بابام میخوام با اخم نگاه میکنه واسه همین پشیمونم ازش چیزی بخوام هرطوری شده پول جم میکنم بازم کم آوردم امشب چرا بابای من اینطوریه بابای رفیقم میره سبزی میچینه میفروشه خرج بچه هاش میکنه بابای من ماهی....پولشه تا الان یه گرون نگفته بیا بدم بهت
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
فقط اینوبگم که منتظر درست شدنش نباش دیدم ازین مردا اطراف توبستگان پیرتر شد بدترم شد
همه از بابام بیزارن حتی خانواده خودش باهاش حرف نمیزنن یه اخلاق گندی داره صبح تا شب دنبال دعواست ولی پیر نمیشه جوونه .آدم بدا هیچیشون نمیشه من اینو فهمیدم
این جوری نگو پدرته می دونم دلت گرفته ناراحتی حق داری ولی اگه نباشه خیلی سختی می کشی مثل من&nb ...
باور کن سعی نمیکشم چون ن باهاش حرف میزنیم ن جایی میزاره بریم از همه قهره بدش میاد. پارسال هندزفریشو خراب کرد انداخت گردن من اینقد حمله کرد روم یعنی نگم😣😣اه