2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دست خودش نیست من همه کاری واسه سلامت دهانم میکنم اما همیشه بدمزه و بدبوعه  برای همینم از ...

خدا عقلت بده خواستگار رد نکن یا از دندانته یا معدت یا متخصص گوش حلق بینی برو خلط گلو داری؟ سنگ لوزه نداری؟ دهان شویه بزن هل بجو چوب دارچین بجو نخ دندان بزن عفونت گوش بینی گلو شاید داری تست هلیکوباکتری بده

به خاطر این خواستگارات رو رد نکن چوبه دارچین بذار تو دهنت اکی میشی 

نه خب یک عمر که نمیشه این کارو کنم

من طعم دهنمم بده

پوستمم حتی بد بو میشه

خونمم حتی بو میده

اینو وقتی فهمیدم که دندانپزشکی رفتم

قرص نعنا بخر یا آدامس بهش بده خدایی سخته مرد دهنش بو بده واسه رابطه بوس و..🤧🤢🤢

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه اصلا کلا ترشحات بدنم بدبوعه معذرت میخوام اب دهنمم بدمزه و بدبوعه چه خواستگارای تاپی که رد نکرد ...

اگر عرق و چربی مو و معذرت میخام ترشحات واژنتم بو داره کبدت مشکل داره   سیر و پیاز و ادویه و روغن مصرف نکن فست فود شکر چای نخور و ملینات زیاد مصرف کن و شاطره و کاسنی

شاید دندون خراب داره غذا میمونه توش بوی بد میگیره باید مسواگ بزنه حتمابهش بگو چون بعدها توی رابطه ازش زده میشی 

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

اگر تهوع صبحگاهی یا نفخ و رفلاکس و ترش مردن معده داره قطعا سردی ب معدش غلبه کرده و کم کم چربی کبد و حرارت کبد و یبوست کلی چیز دیگه میاد سراغش همین الان درمان بشه بهتره تا اینکه با هزینه زیاد و بیماری زیاد بخواد درمان بشه

خودم چکاب بدن انجام میدم رایگان

نه خب یک عمر که نمیشه این کارو کنم من طعم دهنمم بده پوستمم حتی بد بو میشه خونمم حتی بو میده اینو ...

همه اینا علت داره یکبار درمان کن تمام عمر راحت بشی نخ و مسواک هر روز بزن بوی بد بدن بخاطر کبد می تونه باشه

اگر عرق و چربی مو و معذرت میخام ترشحات واژنتم بو داره کبدت مشکل داره   سیر و پیاز و ادویه ...

دقیقا چیزایی که زیاد مصرف میکنم رو گفتی...درسته...مرسی دوستم بابت راهنماییت.حتما رعایت میکنم