2777
2789
عنوان

کرم شیرگاو

1610 بازدید | 28 پست

این کرمای شیرگاو لعنتی ک خیلی تبلیغشو میکنن خریدم زدم ب صورتم کل صورتم جوش زیرپوستی وریز ریز زده چ غلطی بکنم اعصابم خرابم شده تورو بخدا راهنمایی کنید 

ادم هرچیزیو که نمیزنه به صورتش

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااا اونا که همه جا گفتن برای صورت نیست 😬

اره منم فقط به دستم میزدم برا صورتم ابرسان جدا دارم 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

ضد جوش بزن بخور سرد بگیر 

درصد چربیش بالاست 

منافذ پوست هم یه دفعه خفه میکنه باعث جمع شدن چرک داخل منافذ میشه 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
داروخانه بروید دکتر داروساز متناسب با دوستتون کرم براتون می سازد

شما خودتونو دادید براتون بسازن هزینش زیاد نمیشه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
ب صورتتون چی میزنید 

ابرسان اورماز

اره منم برای دست گرفتم. اخه کی شیر به صورت میزنه؟

ولی برا دست خوب بود پوستمو روشن میکرد سبک هم بود