2777
2789
عنوان

اپاندیس

164 بازدید | 16 پست

من دیشب سمت چپ زیر دلم هی تیر میکشید ول میکرد نه مدام ها با فاصله طولانی تیر میکشید حدود ۱_۲ ساعت طول کشید خوب شد امروزم از سر شب به بعد اولش انگار درد گرفت بعد خوب شد یکم که راه رفتم انگار زیر دلم یه جوری بود نمیتونم بگم چجوری ولی انگار خون های اون قسمت لخته شده بود به همچین حسی امیدوارم متوجه شین این حس الآنم ادامه داره بعد انگار یه لحظه همون قسمت سوزش پیدا میکرد فقط در حد ۱ یا ۲ ثانیه نه بیشتر دستشویی هم رفتم اول حالت یبوست بودم ولی خب نه شدید خلاصه گلاب به روتون تونستم روده هامو خالی کنم بعد حالت اسهال خفیف پیدا کردم نه اینکه خیلی باشه ها خیلی کم خواستم بدونم ممکنه آپاندیس باشه؟

خواهش میکنم بگید شرایط اینو ندارم برم دکتر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالت تهوع بی اشتهایی احساس تب اینا هم دارید؟

حالت تهوع نه اصلا فقط سر شب بی اشتها بودم دوست نداشتم شام بخورم ولی زود کردم به خودم یه ذره خوردم تب هم نه خداروشکر ندارم

اشتباه شد گلم همون سمت راسته ولی اصلا شدید نیست فقط گاهی یه تیر یا یک سوزش میده

عفونت آپاندیس نیست

احتمالا یه مشکل گوارشی پیدا کردی

محل دقیق آپاندیس هم اگه می‌خوای پیدا کنی، فاصله برجستگی استخوانی سمت راست تا ناف رو ۳ قسمت در نظر بگیر، آپاندیس تو یک سوم نزدیک به استخوان قرار داره (بهش نقطه مک برنی میگن، می‌تونی سرچ کنی و عکسش رو ببینی)

ببین دقیقا همون نقطه درد می‌کنه یا نه

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز