2777
2789
مرسی گلم بعدم من کیک اسفنجی درس میکنم از فر میارم بیرون پفش کم میشه چرا 

کیکتون هوا به هوا میشه.حتما بزارید ربع ساعت تا بیست دقیقه توی همون دمای فر یا قابلمه بمونه بعد دربیارید .

و در فر یا قابلمه رو باز نکنید


یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم حتتتتتما اواسط پخت در فر یا قابلمه رو باز میکنید . به هیچ عنوان نیم ساعت اول در رو باز نکنید

ممنون عزیزم 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
بجای دمکنی،از آلومینیوم استفاده کنید و کاملا درب قابلمه رو با آلومینیوم بپوشونید . مانند فر عمل میکن ...

روگاز نمیپکه؟یا خطری ندارع؟مستقیم ب جای درب قابلمه فویل بکشیم؟

روگاز نمیپکه؟یا خطری ندارع؟مستقیم ب جای درب قابلمه فویل بکشیم؟

من دیدم از همچین روشی استفاده میکنند .در واقع خودم امتحان نکردم ،ولی خیر فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیوفته

مدرکشو کجا گرفتین؟ اموزشش خوبه یا باید بر اساس تجربه حرفه ای بشیم؟

گلم بعضی اموزشگاه ها مدرک فنی حرفه ای میدن .

بله اموزش نقش بسیار زیادی داره .

بر اساس تجربه هم واقعا خوبه اما دیرتر به نتیجه می‌رسید 

حتما خیلی ممنون و اینکه چیکار کنم کیک گنبدی در نیاد اصلا متقارن در نمیاد هر کاری میکنم

قطعا در فر رو اواسط پخت باز میکنید . اصلا تا نیم ساعت اول سمت فر یا قابلمه نرید

بعدم گلم این ب. چسبا رو که میزنن رو کیک مثل کارتون پوکویو اینارو از کجا میخرن 

گلم کپی میکنن خیلیا .

یا اون خوراکیا میدن لوازم قنادی به صورت خوراکی براشون کپی میگیره

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792