hasanazzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 245 عنوان بیایییییییین 160 بازدید | 6 پست دخترا من مدرک فنی حرفه ای کیک خامه ای،اشپزی،و.. رو دارم .تصمیم گرفتم کمکتون کنم اگر هر مشکلی تو اشپزی،کیک پزی،شیرینی پزی، خامه کشی و...دارید بپرسید همه رو پاسخ میدم 1402/04/02 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mimi_____ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 962 چطور خامه درست کنیم خامه قنادی پاکتی سفته خامه فرمگرفته کم و گرونه خامه معمولی خمیری میشه پودر خامه زیاد فرم نمیگیره
hasanazzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 245 چطور خامه درست کنیم خامه قنادی پاکتی سفته خامه فرمگرفته کم و گرونه خامه معمولی خمیری میشه پودر خامه ... گلم خامه قنادی ک باید بزارید مثل بستنی آب شده بشه بعد فرم بدید.بقیه چیزها هم نیاز نیست عزیزم
hasanazzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 245 میشه دستور کلوچه کشمشی و بزاری هرکاری میکنم نمی فهمم گلم نت سرچ کن مشکلی بود من کمکت میکنم
مهدونم عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 5101 دستور پخت یه کیک اسفنجی 3 تخم مرغه و فوتو فناش رو میگیمن تخم مرغ رو با همزن دستی میزنم فک کنم برا همین زیاد پف نمیکنهمرسی🌻 همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
hasanazzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 245 دستور پخت یه کیک اسفنجی 3 تخم مرغه و فوتو فناش رو میگی من تخم مرغ رو با همزن دستی میزنم فک کنم برا ... گلم من معمولا دستورام از کلاساییه ک شرکت کردم و اجازه پخش ندارم.مشکلی تو پخت و.. براتون به وجود میاد میتونم کمکتون کنم
مهدونم عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 5101 گلم من معمولا دستورام از کلاساییه ک شرکت کردم و اجازه پخش ندارم.مشکلی تو پخت و.. براتون به وجود میاد ... مشکل اینه پف نمیکنه کیک میتونه بخاطر همزن دستی باشه؟ همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻