2777
2789

سلام چند روز پیش دخترم سرماخورد بردم دکتر آنتی بیوتیک داد البته گفت گلوش عفونت نداره،  دو روز بعدش حالش خوبه خوب بود رفتیم بیرون یکم آب بازی کرد فک کنم باز سردش شد،  از صبح سرفه شروع شده و دماغش یکم گرفته،  الان تو خواب یهو نفسش میگیره میفته به سرفه کردن،  میترسم بخوابم من،  چکار کنم؟  5سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حس میکنی تنگی نفس داره باید ببری دکتر الان ..اگر نه قطره بینی بریز براش ..قطره منتول هم بریز روی متکاش 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  
اگه حس میکنی تنگی نفس داره باید ببری دکتر الان ..اگر نه قطره بینی بریز براش ..قطره منتول هم بریز روی ...

تنگ نفس نیست،  حس میکنم دماغش گرفته اینجوری میشه،  جایی هم مهمون هستم فردا میرم خونه خودمون،  اینجا دسترسی به چیزی ندارم😔

عزیزم داروهاشو تا آخر بهش بده شربت پلارژین کیدز قطره بینی هم بنداز

یه انتی بیوتیک داره فقط،  فارمنتین

عذاب وجدان دارم،  دیروز حالش کاملا خوب بود خیلی هم تلاش کردم تو آب نره ولی گوش نداد و رفت،  الان حس میکنم تقصیر منه بدتر شده

یه انتی بیوتیک داره فقط،  فارمنتین عذاب وجدان دارم،  دیروز حالش کاملا خوب بود خیلی هم تلا ...

وفتی سرما میخوره بدنش هنوز ضعیفه دوسه هفته مراعات بشه بهتره شما داروهاش تا آخر بهش بده هرچی دکتر داده یه شربت ایمنی از داروخونه مناسب سنش بگیر بهش بده منم بچه هام خیلی ضعیف میشن باهم سرما میخورن یا اسهال ویروسی