بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وآسه اینکه جلو جمع بهت بی احترامی کرده سعی کن خودت زندگیتو درس کنی اگه قصد طلاق نداری
تو ماشین بودیم بچه ها خواب بودن جلو بفیه جوری رفتار کردیم انگار اتفاقی نیافتاده
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
وآسه اینکه جلو جمع بهت بی احترامی کرده سعی کن خودت زندگیتو درس کنی اگه قصد طلاق نداری
زندگی من بدتر نشه بهتر نمیشه از دیروز بحث داریم سر اینک من امروز عصر جایی زنونه دعوت داشتم
کلا تازگیا میفهمم با همه چیه من مسکل داره با تفریحم با استراحتم
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
واقعا و جدا درک ندارید یا از عمد و از روی عقده این حرکتو انجام میدید ؟ خانم محترم وقتی میبینید چندن ...
منم داشتم همین حرف شمارو تایپ میکردم افرین ب شعور شما
الان خیلیا زندگیشون سرد شده باید علتشو پیدا کرد چاره چیه باید روزای خوبو خودت بسازی انشالله زودی خوب ...
همچنین شما🌺
من از حرف بی حساب کاربرانی مثل شما دلخور نمیشم جدی میگم چون احساس میکنم یا فرد بی تجربس یا یه بچه همسن بچه خودم یا بی درکه دست خودش نیس یا کلا به بازی گرفته میخواد عقده هاشو خالی کنه ولی یه تلنگر میزنم که اگر بی قصد بود برای نفر بعدی یا تو زندگی شخصی و حضوریش واسشون جمع کنه که چی داره میگه
عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600��وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا