2777
2789
عنوان

شوهرم ده روزه زنگ نزده

614 بازدید | 44 پست

من اومدم خونه مامانم مهمونی تو یه شهر نیستیم الان ده روزه شوهرم زنگ نزده آدم لجبازی هس منم گفتم بزا من زنگ نزنم ببینم میزنه یا نه 

قبل اینکه بیام یه کوچولو دلخوری داشتیم 

لعنت ب مادراشون با این تربیت

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

برام دیگه مهم نیس گرگا ببرنش 

چقد این حس بده منم همینطور شدم چر ا ب اینجا میرسونن 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
نکنه دستت خورده بلاکش کردی🤔

خخ نه به شدت لجبازه مادرشم نازمو نکشه یه زنگ نمیزنه بهش منتظره من زنگ بزنم نازمو بکشم منم خسته شدم والا یکس باید ناز منو بکشه

برام دیگه مهم نیس گرگا ببرنش 

منم دقیقا همین قدر بیخیال بودم ومیگفتم کسی به این نگاه نمیکنه ۲۰روزه فهمیدم با یه زن متاهل چت میکرده همیشه فکر میکردم برام مهم نیست اما الان ۲۰روزه تو مطب دکترام داغون شدم 😔😔😔

تو باهاش تماس بگیر بگو دیدم تو سرت انگار شلوغه من دلتنگت شدم تماس بگیرم خواهرم زمانه بدی شده متاسفان ...

نه دیگه این اشتباهه ۱۵ سالمو تکرار نمی‌کنم هر سری من پیشقدم شدم براممهم نیس بره