2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭

182 بازدید | 11 پست

من امسال توی مدرسه با یکی دوست شدم خیلی درسش خوبه معدلش شده ۲۰ ولی من شدم ۱۹/۷۹ ما مثل هم درس می‌خونیم (مثلا من دو ساعت برا امتحان میخونم اونم دو ساعت میخونه ولی بعضی وقتا من از اون بیشتر میخونم) مثل هم توی کلاس گوش میدیم ولی من همیشه از اون کمتر میشم درس رو خیلی خوب یاد میگیرم اما بازم نمره کامل نمیگیرم حس میکنم دروغ میگه میخونه به من نمیگه همش حس میکنم اون خودشو خیلی بیشتر از من میدونه مثلا امروز داشتیم باهم حرف میزدیم داشت درمورد مدرسه قبلش میگفت میگفت یکی توی مدرسه مون بوده خیلی درس میخوند خیلی تلاش می‌کرد اما همش نمره کم میاورده مثل تو😐 بعد من تو روبیکا بلاکش کردم همش زنگ میزد پیام میداد فرداش دوباره زنگ زد جواب دادم بهش گفتم گفتم ناراحت شدم گفت نه من منظورم این نبود حواسم نبود😑اگه حواسش نبود خب تو ذهنش اینارو میگه که حواسش نبوده از دهنش در رفت 

دوباره پیام داده دیگه شورشو در اوردی منم جواب دادم همینجور چت میکردیم من گفتم دیگه پیام نده گفت تو اول پیام دادی در صورتی که اول خودش پیام داد حرفو باور کنم؟

😐😐😐من هیچ من نگاه😐😐😐

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  

وای خدا کی جمع میشن اینا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یه دوست همینجوری داشتم خداروووشکر تموم شد تحصیل دیگه ریختش نمی‌بینم .

ببین اول از همه هوش طرف مهمه بعد تلاش .شاید خوشش زیاده ، این دوست منم خیلی میخوند خیلی هم هوشش زیاد بود اما اهل دروغ بود منم خط قرمز دروغه . می‌گفت " هیچی نخوندم " ولی کل هفته داشت واسه امتحان آماده میشد . البته هیچ وقت به من که نمره ام پایین تر بود بی احترامی نکرد ، میکرد میزدم تو دهنش .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

ما هم از این موردا داشتیم 

بهترین راه کاته عزیزم

من الان ۱۹ سالمه با همه اوکی بودند ولی کلا با یکی صمیمی شدم که همه چیش اوکی بود تقریباً

خودمو اذیت نمی‌کردم حرف این آدما از این گوش میگرفتم از اون گوش میدادم بیرون

کاش تا عکس شناسنامه نمیدادی نمیشد تو نی نی سایت عضو بشی ..یه سقفی یه حدی چیزی ...

عزیزم قانون رفاقت معرف و مرامه که دوستت نداره 

هنوزم بچه بازی دارید میکتید .خودتم هنوز به این فکر نکردی که حالا 20با 19/79چه تاثیری توی زندگیت داره .من چی بگم بجز من عیچ من نگاه ....

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  

ماهم داشتیم از شما ها معدلش ۱۹و نیم  شد وسط مدرسه خودشو کشت 

خوشم میاد حالا هیچ پخی نشد 

گفتم بعد کنکور اسم این و تو کتابای قلم چی مینویسن🤣🤣🤣🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عزیزم قانون رفاقت معرف و مرامه که دوستت نداره  هنوزم بچه بازی دارید میکتید .خودتم هنوز به این ...

من فقط ناراحتم چون بهترین دوستم بیست صدم بیشتر از من شده اینجوری پز میده و بی احترامی میکنه

من فقط ناراحتم چون بهترین دوستم بیست صدم بیشتر از من شده اینجوری پز میده و بی احترامی میکنه

چون دوست واقعیت نیست...چون اصلا دوستت نیست رقیبته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز