g_i_r_lلیلی مدیر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 715 عنوان درد دلت چیه 🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 85 پست من خودم نشونم ولی همش یکی از نزدیکای نامزدم میمیره دعا کنین این هفته دیگه بشه و تموم کنیم همه چیه و باهم قرار عقدمونو بزاریم تا باز کسی چیزیش نشده 🥺😔خانواده ام اذیتم میکنن تو فشارم مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی تا اول متوسطه 1402/04/01 | 23:52 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
g_i_r_lلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 715 مرسی اخه سه روز بستری بود بعد گفت خوب شدم قرار بود دیشب بیاد دیگه نیومد😔 دیوونه شدم بخدا کل روز گ ... عزیزم بمیرم واسه دلت هیچی نیست ایشالا فردا بیدار شدی پیامشو ببینی 😍❤️ مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی تا اول متوسطه
benitaw عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1176 عزیزم بمیرم واسه دلت هیچی نیست ایشالا فردا بیدار شدی پیامشو ببینی 😍❤️ خدانکنهههه اجیی🥺مرسی فداتشمم💋امیدوارم مشکل شما دوتا مرغ عشقام حل بشه زودتر😍🩷❤️
g_i_r_lلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 715 داغ خیلی چیزا بر دلم مانده میترسم تو گور جای خودم نباشه وقتی مردم😔😔😔😔 😔💔 مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی تا اول متوسطه
g_i_r_lلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 715 دلتنگم و بی قرار نفسم بالا نمیاد 🥺انشالا دل تنگت پر از شادی بشه مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی تا اول متوسطه
nazپری عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 2690 چقذر منی منم قلبم وقتی ناراحتم درد میکنه با معده ام 😔🥺 فقط این نیست یه بیماری روماتیسمی دارم که مستقیم رو چشمم تأثیر میزاره نگم که وقتی عود میکنه چی میشههمش هم از درد وبدبختی آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
g_i_r_lلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 715 حس میکنم افسرده شدم همش خستم وبدن درد دارم حوصله ی هیچ کاری ندارم این روزا همه اینطورین درد واسه آدم چیزی جز این علائم نمیزارع💔 مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی تا اول متوسطه
g_i_r_lلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 715 درد من یه دوست پسر 26ساله بچه ننس ک در عین خوبی امروز ننش نذاشت بیاد بیرون اونم نیومد سرقرار 🥲حرص نخور عزیزم شاید نتونست بیخیال مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی تا اول متوسطه
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59774 🥺انشالا دل تنگت پر از شادی بشه 💔💔💔نمیشه تموم شده از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
g_i_r_lلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 715 فکر و خیال خانواده ام💔💔💔 خواهرو برادرام💔💔💔 پدرو مادرم💔💔💔 کاشکی دلم در موردشون شاد بشه،ای ... انشالا که میشه عزیزم 😍من امید دارم مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی تا اول متوسطه
g_i_r_lلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 715 من باردارم. همش دلم میخواد سر زایمان بمیرم. اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم. به شوهرم که میگم میخواد خو ... خدا نکنه عزیزم این چه حرفیهبه فکر بچه ات نیستی 😧 مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی تا اول متوسطه
g_i_r_lلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 715 ازکدومش بگم؟ دلم خیلی بچه میخواد اما نمیشه، تو شهر غریبم نه کسی رو دارم نه کاری میتونم پیدا کنم همش ... انشالا خدا بت یه بچه ناز بده عزیز دلم برو دکتر خوب چکاب بشین هر دوتاتون مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی تا اول متوسطه
g_i_r_lلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 715 اسی فدات میشه تاپیک اخرم رو گزارش بزنی واقعا قلبم هزار تیکه شد باشه عزیزم حتما مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی تا اول متوسطه