2777
2789
عنوان

درد دلت چیه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول رهن خونه💔بابام زمینش فروش نمیره که بتونیم خونه رهن کنیم. خودم جداشدم دلم براش تنگ شده همش ارزو ...

انشالا که هر چی خیره عزیزم ❤️

مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی  تا اول متوسطه 

ازکدومش بگم؟ دلم خیلی بچه میخواد اما نمیشه، تو شهر غریبم نه کسی رو دارم نه کاری میتونم پیدا کنم همش تنها توی خونم، شوهرم چند روزه حالش خوب نیست، و بدتر از همه اینکه خانوادم نسبت به همه اینها بی تفاوتن

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
اینکه اونی که دوسش دارم در مقابل غرورم کم نیاره دوست داشتنش واقعی باشه  اگه خودشو ثابت کنه هم ...

عزیزم انشالا این ترسو منم داشتم ولی باورت میشه این غرور بعدش که بهت خودشو ثابت مرد از بین می‌ره 😍

من بزرگترین غمی که دارم غیبت امام زمانه. نابینایی خودم غم مربوط به خودمه.

وقتی خوندم چی نوشتی دلم لرزید.فقط حس کردم دلت خیلی پاکه. میشه برام دعاکنی؟بخدا دیگه بریدم

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد..
برات ایت الکرسی میخونم  تو هم دعا کن برتم خواستگار بیاد حمیده برا پسرش ازم خواستگاری کنه ازدوا ...

مرسی عزیزم منم برات دعا میکنم انشالا که میاد و امسال ازدواج می‌کنی 

منم برات آیت لکرسی میخونم انشالا حاجت روا بشی