2777
2789
عنوان

دارم میترکم🙃

355 بازدید | 11 پست

خیلی متن پر مفهومیه که میگه:آدمه اون غمی پیر می‌کنه که هیچ کس نمیدونه چیه 

من دقیقا اون غمه رو دارم 

به کسی نمیتونم بگم 

یه آدم بی احساس که حتی از کنار کسایی که یه زمانی جونمو براشون میدادم بدون سلام کردن رد میشم

هیچ حسی به بقیه ندارم خنثی خنثی 

آنقدر زجر کشیدم که دنیا برام بی معنی شده 

مطمئنم که اصلا و ابدا دیگه خوب نمیشم 

خاطرات و حقیقت رو هیچ وقت نمیشه از مغز پاک کرد 

من شکست عشقی نخوردم چون تا به حال احساسی نداشتم که با کسی در رابطه باشم 

مشکلی من خانواده و عشقی که باید بین اونا باشه و نیستع هست🙂

کسی مثل من هست؟باهم صحبت کنیم😊

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

منم خیلی نسبت به گذشته بی احساس تر و بی حوصله تر شدم. البته من عشق رو تجربه کردم در حد دیوانه وار.... بعد از اون شدم یه تیکه یخ، یه مجسمه... 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لینک گروه بدم حرف بزنیم؟؛ 

باش گلم

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
منم خیلی نسبت به گذشته بی احساس تر و بی حوصله تر شدم. البته من عشق رو تجربه کردم در حد دیوانه وار... ...

من کلا توی خونه صبح که بیدار میشم فقط میرم دستشویی صبحانه میخورم حتی سلامم نمیکنم در حد آها باشه است مکالممون 

درخاست بدم بهت حرف بزنیم؟

مشکلی نیست اتفاقا خوبه🙃

روح‌ انسان یه خاصیتی که داره اینه که خیلی از غم ها و ناراحتی به مرور کمرنگ می کنه شاید بعضی چیز ها هیچوقت از ذهن ما پاک نشه ، ولی حداقل کمرنگ میشه ، تو این دنیا تنها کسی که می تونه بیشترین کمک به ما کنه اون خود ماست ، سعی کن از خودت یه جنگجوی به تمام معنا بسازی