2777
2789
عنوان

من بیش از حد وابسته شوهرمم!!!!

362 بازدید | 14 پست

بچه که بودمم استرس شدید داشتم و خیلی اذیت میشدم😔

منبع ارامشم مامانم بود

الانم که شوهرمو دارم یکی که دوسم داشتع باشه و حواسش بهم باشه شدم مثل بچگیام وابستشم بیش از حد .....

الان شاید سه یا چهار ساعته از پیشم رفتع از صبح باهم بودیم دلم گرفته میخام گریه کنم شدم مثل بچه ها

مثل بچه ها بهونه میگیرم

شبا باید پیشم باشع تا بخابم نیاد غذا از گلوم پایین نمیره و بهم نمیچسبه

چیکار کنم اینهمه وابسته نباشم؟

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

عقدین؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهم زندگی میکنیم

آخه گفتی از پیشت رفته

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
منم همینم مبخوام برم مشاور گرچه ریشه من برمیگرده به تصادفش 

من دارم هم خودمو اذیت میکنم هم اونو

باید شبا بیاد پیشم تااااا بیاد از خابم بمیرم منتظرش میمونم

من دارم هم خودمو اذیت میکنم هم اونو باید شبا بیاد پیشم تااااا بیاد از خابم بمیرم منتظرش میمونم

تو منی یا من توام منم بعضی اوقات دو شب از سرکار میاد بیدار میمونم تا بیاد شبام خواب بد میبینم ازش تا صبح نمی‌تونیم بخوابیم

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
تو منی یا من توام منم بعضی اوقات دو شب از سرکار میاد بیدار میمونم تا بیاد شبام خواب بد میبینم ازش تا ...

منم نیاد کابوس میبینم استرس میگیرم😐

عقدیم ولی کلا باهمیم باهم غذا میخوریم باهم میخابیم الانم رفتع پیش پسر داییش

آها، ان شاءالله زودتر برین سر خونه زندگیتون. این طوری شاید بتونی از وابستگیت کم کنی