2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

266 بازدید | 6 پست

دوستان برای بعد عمل بینی خوردن سالاد الویه خوبه؟

مشکلی نداره؟چون غذای نرمیه و نیازی به جویدن نداره

من شنیدم یه سریا میگن خوردن سوپ و سالاد الویه برای بعد از عمل خوبه چون غذاهای نرمی هستن 

حقیقت داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهاااا مرسی عزیزممم

خواهش میکنم عزیزم 🤍

البته اینم بگم من خودم فردای عملم ته دیگ خوردم و همونجا ک مامانم دید بدجور داد زد سرم 😂😂ولی هیچیم نشده و بینیمم خیلی خوبه ولی شما بیشتر رعایت کن گلم

خواهش میکنم عزیزم 🤍 البته اینم بگم من خودم فردای عملم ته دیگ خوردم و همونجا ک مامانم دید بدجور داد ...

وای😂😂😂😂😂😂منم دوستام گفتن ک خیلی رعایت نکردن یکیشون تازه گچو در آورده بود رفته بود فستفودی یه چیزبرگر بزرگ سفارش داده بود خورده بود

اون یکی دو روز بعد عملش اینقدر چیپس و پفک و هله هوله خورده بود ک میگه داشتم میترکیدم

وای😂😂😂😂😂😂منم دوستام گفتن ک خیلی رعایت نکردن یکیشون تازه گچو در آورده بود رفته بود فستفودی یه چ ...

من عصر عمل کردم تا برسیم خونه شب شد و خوابیدم 

گشنم شد فردا نهار رفتیم رستوران چلو کباب خوردم با اون وضعیتم همه چپ چپ نگام میکردن🤣🤦🏻‍♀️