2777
2789

بزن تو اینستا اصغر قربانی

حرف نداره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

دکتر مهری نواده

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید من مجبورم زود برم از سایت  شب میام میخونم  خیلی مشکل دارم تو زندگیم خیر ببینین ا ...

دکترعزیزی خوب اماهزینه هاش بالاست

خانم دکترفرهادکیایی هم عالیه

خانم دکترزارع هم خوب

اینها درست راهنمایی میکنن شناختهاشون خوب 

استادفرهادکیایی استادخودم تلوزیون کرج هم برنامه دارن

دکترعزیزی هم تواینستادنبال کن تلوزیون شبکه 3هم میان 

هرسه کرج هستن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اینستا و وات و تل و هبچی ندارم 😔

بمون میتونم شمارشو بردارم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
دکترعزیزی خوب اماهزینه هاش بالاست خانم دکترفرهادکیایی هم عالیه خانم دکترزارع هم خوب اینها درست را ...

من اینستا و ... ندارم اصلا

هزینش چقدره که بالاس؟

معمولا ۴۵ دقیقه هستن درسته؟.۴۵  دقیقه اش چنده؟

من اینستا و ... ندارم اصلا هزینش چقدره که بالاس؟ معمولا ۴۵ دقیقه هستن درسته؟.۴۵  دقیقه اش چند ...

دکترعزیزی 2سال پیش 500بود

اماخانم دکترفرهادکیایی قبل عید140بودفکرکنم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
مرسی عزیزم.ب همبن شماره هم زنگ میشه زد من واتساپ ندارم کارش خوبه؟

من قبولش دارن 

یکی ایشون یکی خاتم آذر تاش ک متاسفانه شمارشو ندارم