2777
2789
ما یه فامیل داریم خانومه همه بچه هاش پسرن عروساشم همه پسر دارن بنده خدا له له دختر میزنه.گفته ه ...

همش به همین موضوع فک میکنم اگه دختربودجایگاه دیگه ای داشتم 

احتمالا تغذیه ی غالب اونجا گرمی هست اگه ناراحت نمیشین و بد وبیراه نمیگین، کمکم کنید.تو تاپیک قب ... : /discussion/topic/11388424/%d8%a8%da%86%d9%85-%d9%be%d8%b3%d8%b1%d9%87?postId=297286456

خیانت به عسل؟ 😁😂🤣🤣🤣یا به بدن؟ 😐😐😑😂😂🤣

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا مطمئنی بچه نیستی خودت؟

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من زن دایی شوهرم دوتا پسر داره از اول بارداریم هی میگفت تو دختره بچت مطمینم از وقتی فهمیده پسره بچم کلا دور گرفته یبارم شنیدم ب مادربزرگ شوهرم گفته بود ک چیه هی دورش میگردین 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

یکی دیگه بیار 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

البته اگه الان برعکس اینو میگفتی تا صفحه ۵۰ داشتن جرواجرت میکردن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا