2777
2789
عنوان

با پنج میلیارد ؟؟؟

341 بازدید | 20 پست

اگه پنج میلیارد تومن داشته باشین چکارش میکنین. فقط لطفا الکی نزنین کمکم میکنه نظراتتون

تعداد رای : 31
نظرسنجی
طلا واس خودم
0
0%
خونه
23
74%
ماشین خارجی
5
16%
بیت کوین
3
9%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو تهران ک نمی دونم بشه مثلا بک خونه ۸۰ متری بگیرم ک اگه میشد حتنا میگرفتم میدادم کرایه اما تو شهرستان قطعا میگرفتم و کرایه میدادم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
تریلی میخرم میدم دست راننده خرج و مخارجش رو کنار بذارم راحت هفتاد هشتاد تومن ماهی میمونه

جدی اون همه در میاره با ۵ نیلیارد میشه  تریلی خرید؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

اره چرا در نیاره.همسایه ما ۲ میلیارد پیش داد فوتون نوشت . وقتی در اومد ۷۰۰ میلیون هم  قسمت بار تریلی رو خرید . ماهی هشتاد میلیون هم داره قسطش رو میده . قطعا همینقدر در میاره ک قسط میده دیگه .زندگیش رو هم خیلی عالی داره میچرخونه 

میشه ۳ شمع از ۶ شمع خرید 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
تریلی میخرم میدم دست راننده خرج و مخارجش رو کنار بذارم راحت هفتاد هشتاد تومن ماهی میمونه

کسی از نزدیک میشناسی تریلی داشته باشه؟؟؟ درآمدش چطوره؟؟ بدی دست راننده داغونش نمیکنه