2777
2789
عنوان

بینی

47 بازدید | 10 پست

بچهاا من تو سلفی خوبه دماغم ولی وقتی با دوربین اصلی عکس میگیرم هم قیافم ی جور دیگس هم دماغم انحراف داره انگار ...چیکارش کنم توایینه هم خودم نگاه میکنم شاید ی کوچولوووو داشته باشه انحرافو ...ولی تو عکس خیلی بد میفتم 😔

چیکاوس کنم با تزریق ژلی چیزی انحرافش اوکی میشه؟

شاید باورت نشه ولی خیلیا اینجورین . تو دوربین پشت کلا کج و کوله میفتیم بعضیامون چون صورتامون قرینه ن ...

خیلی بدععع اه اعصابم خورده دارم اعتماد ب نفسمو از دست میدم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بدععع اه اعصابم خورده دارم اعتماد ب نفسمو از دست میدم ....

نه نگران نباش مردم ما رو کج و کوله نمیبینن . چون اگه اینجوری بود الان نصف ادمایی که تو خیابون میدیدیم همه باید کج و کوله میبود صورتاشون .ولی خب انحراف بینی اگه خیلی شدید باشه مشخصه با نگاه

نه نگران نباش مردم ما رو کج و کوله نمیبینن . چون اگه اینجوری بود الان نصف ادمایی که تو خیابون میدیدی ...

ن اخه شدید نیس 

بعضیا میگن یکم دارم 

بنظرت با ژل اینا میتونم انحرافشو ببرم؟

ن اخه شدید نیس  بعضیا میگن یکم دارم  بنظرت با ژل اینا میتونم انحرافشو ببرم؟

میگن ژل و آنزیم و فیلر بینی خیلی خطرناکه باعث نکروز میشه .نمیدونم من که خودم انحراف شدید داشتم عمل کردم اسفند پارسال

میگن ژل و آنزیم و فیلر بینی خیلی خطرناکه باعث نکروز میشه .نمیدونم من که خودم انحراف شدید داشتم عمل ک ...

اها...نمیدونم چیکارش کنم ....هزینه عملم رفته بالا 

برطرف شد خدارشکر?

اها...نمیدونم چیکارش کنم ....هزینه عملم رفته بالا  برطرف شد خدارشکر?

اره نسبت به بینی قبل خیلی بهتر شده . کلا بینی من کج بود . اگه یکم انحراف داری برات مهم نباشه اگه تنفست مشکلی نداره . الان فقط باید به چشم و ابرو رسید . تو همین نی نی سایت یه کاربر بود پوستش مثل من آکنه ای ، دماغش دراز و بزرگ ولی انقدر چشم و ابروش زیباست که اصلا دیگه به عیب و ایرادای صورتش توجه نمیکنی 

اره نسبت به بینی قبل خیلی بهتر شده . کلا بینی من کج بود . اگه یکم انحراف داری برات مهم نباشه اگه تنف ...

خدارشکر عزیزم

نه خدارشکر تنفسم اوکیه

اره خیلی کمه خودم متوجه نمیشم یعضیا میگن یکم داری 

جدیدا دماغا انقدر خوشگل شدن عمل کردن ادم وسوسع میشع من ب ابن چیزا توجه نمیکردمم😅😁

خدارشکر عزیزم نه خدارشکر تنفسم اوکیه اره خیلی کمه خودم متوجه نمیشم یعضیا میگن یکم داری  ج ...

الان دکترا بیشتر طبیعی عمل میکنن . دماغ من کسایی که نمیشناسن منو ،فکر میکنن اصلا عمل نکردم . فقط عیب و ایراداش برطرف شده ولی قلمی و عروسکی نیست . بنظر من اگر مشکل ظاهری آنچنانی نداره دماغت (مثلا بزرگ نیست و تو ذوق نمیزنه) ولش کن بجاش به پوست و مو و ابرو و مژه و اندام برس . 

الان دکترا بیشتر طبیعی عمل میکنن . دماغ من کسایی که نمیشناسن منو ،فکر میکنن اصلا عمل نکردم . فقط عیب ...

اتفاقا خدارشکر دماغم بد نیس فرمشو دوست دارم طبیعیه

مشکلی همون یکم انحراف هستش ک اعصابمو بهم ریخته 😂😭😬

دمت گرم ک انرژی میدی😅😘