2777
2789

میشه امسال برم دانشگاهی که بهش علاقه دارم و همزمان برای کنکور سال بعد بخونم اگه قبول شدم انصراف بدم از دانشگاه؟؟؟ 

میزارن کنکور بدم؟ 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠

میتونی با مسئول دانشگاه حرف بزنی مرخصی بگیری

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دانشگاهت دولتی باشه نمیشه اول باید انصراف بدی بعد کنکور ثبت نام کنی

نه قبلا اینطوری بود، امسال قانونش عوض شد.

البته بازم تحقیق کن استارتر

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اگه علاقه داری چرا دوباره کنکور بدی؟امیدوارم منظورت از علاقه به دانشگاه خاص حضور دوست پسرت در اون دانشگاه  نباشه🥴🥴😒😒😭😭😭

ازاد و غیرانتفاعی و پیام نور بری مشکلی نیست

قبلا کسی که دانشجو غیر انتفاعی و پیام نور بود میتونست هم زمان دانشجو باشه و انصراف نده و کنکور هم شرکت کنه و بعد از قبولی انصراف بده. ولی واسه روزانه تا قبل از ثبت نام کنکور حتما باید انصراف میداد از دانشگاه. اما طبق آخرین چیزی که تو چنل کنکوری خوندم الان این محدودیت برداشته شده و حتی اگه دانشجو روزانه هم باشی میتونی همزمان کنکور بدی و بعد که قبول شدی از رشته قبلی انصراف بدی.

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌.