2777
2789
عنوان

شب عروسی

2756 بازدید | 16 پست

این داستان که میگم مال ۱۷سال پیشه من ۱۷سالم بود ازدواح کردم خودم اطلاعاتی نداشتم گفتن تا یک سال بدون جلوگیری باردار نمیشی دیگه منم خیال راحت نگورهمون شب حامله شدم بعد پشت سرم خیلی حرفا زدن که بچه شوهرش نیست یااینکه ازخونه باباش آورده🤕😭نمیدونم چی شد یهو یادم افتاد خواستم یکم دردل کنم که سبک شم

😂😂ای خدا

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای بابا ،امیدوارم ته داستانت این باشه که وقتی بچت بدنیا اومده کپی شوهرت بوده باشه و دهن همه بسته شده باشه

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
۷ماهه به دنیا اومد؟من جای کوچیک زندکی میکنم پشت سرم خیلی حرفا زده

تو عقد باردار شدم

اینجاهم روستاس ولی به حرفاشون توجه نمیکنم 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

۷ماهه به دنیا اومد؟من جای کوچیک زندکی میکنم پشت سرم خیلی حرفا زده

منم شب اول بخاطر ترس و واژینیسموس طول کشید .. تو شهر ما رسم پارچه هس.. بخاطر همین طول کشیدن مادرشوهرم خیلی جاها گفته بود من زن بودم دختر نبودم .. سپردمش به خدا.. خیلی هم خوب تاوان داد .. مهم اینه شوهرم میدونه 

منم شب اول بخاطر ترس و واژینیسموس طول کشید .. تو شهر ما رسم پارچه هس.. بخاطر همین طول کشیدن مادرشوهر ...

خواهش میکنم دعا کن اونایی که پشت سر منم حرف زدن تاوان پس بدن

خواهش میکنم دعا کن اونایی که پشت سر منم حرف زدن تاوان پس بدن

شک نکن میدن .. منم اوایل ایقد گریه میکردم .. ولی ایقد بلا سرشون اومد .. مثه تهمتی که بهم زده بودن سرشون اومد که دلم خنک شد و دیگه برام مهم نیستن.