2777
2789
عنوان

اقدام و بارداری

106 بازدید | 12 پست

خانومای گل من اقدامم و رفتم پیش ماما برام ازمایش نوشت و فرستاد متخصص تغذیه گفت وزنت کمه باید تپل شی و وزن بگیری اما من اصلا وزن نمیگیرم همهههه چی میخورم خیلی ب خوراکم اهمیت میدم و واقعا اشتهام خوبه چیکار باید کنم ک وزن گیری کنم و اگر نتونستم وزن اضافه کنم میتونم باردارشم؟خطری نداره؟کسی بوده ک مثل من باشع و بارداریش راحت بوده باشه و بچش سالم؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

چندکیلویی مگه؟اکثرا میگن کم کنین

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد و وزنت چنده؟

وزن ۵۷ قد ۱۷۵

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
چندکیلویی مگه؟اکثرا میگن کم کنین

من تو ظاهر میزونم ینی باربی طوری نه استخونی ولی وزنم اصلا بالا نمیره و بهم گفته چاق شو اگه نتونستم بشم نمیشه باردار بشم؟

بهتر که اضافه وزن نداری و لاغری ...همس بخور یه غذای جنوبیه ...وسط ورزش بخور

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
بهتر که اضافه وزن نداری و لاغری ...همس بخور یه غذای جنوبیه ...وسط ورزش بخور

اره اما میگه اذیت میشی وزنت پایینه.الان موندم با اینکه عاشق بچم و دارم لحظه شماری میکنم زودتر باردار بشم ولی اینو گفت ترسیدم.چی بخورم؟

اره اما میگه اذیت میشی وزنت پایینه.الان موندم با اینکه عاشق بچم و دارم لحظه شماری میکنم زودتر باردار ...

حمس بخور دیگه ورزش کن وسط های ورزش بخور ...تخم مرغ آبپز و سیب زمینی هم خوبه 

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
حمس بخور دیگه ورزش کن وسط های ورزش بخور ...تخم مرغ آبپز و سیب زمینی هم خوبه 

اها اسمش حمسه اول نگرفتم چیشد😂مرسی عزیزم

اها اسمش حمسه اول نگرفتم چیشد😂مرسی عزیزم

اره دیگه 

اره دیگه 

نمیدونستم اولین باره میشنوم اسمشو چون غذای جنوبیه.بازم مرسی

من تو ظاهر میزونم ینی باربی طوری نه استخونی ولی وزنم اصلا بالا نمیره و بهم گفته چاق شو اگه نتونستم ب ...

والا لاغری که بهتره تعجبم،بازم دوس داری بستنی موز ماکارونی سیب زمینی تخم مرغ اینجور چیزا بخور،مولتی ویتامین هم خوبه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
والا لاغری که بهتره تعجبم،بازم دوس داری بستنی موز ماکارونی سیب زمینی تخم مرغ اینجور چیزا بخور،مولتی ...

همه میگن لاغری بهتره ولی دکتر تغذیه گفت اذیت میشی ب نرمال برسونش