خانومای گل من اقدامم و رفتم پیش ماما برام ازمایش نوشت و فرستاد متخصص تغذیه گفت وزنت کمه باید تپل شی و وزن بگیری اما من اصلا وزن نمیگیرم همهههه چی میخورم خیلی ب خوراکم اهمیت میدم و واقعا اشتهام خوبه چیکار باید کنم ک وزن گیری کنم و اگر نتونستم وزن اضافه کنم میتونم باردارشم؟خطری نداره؟کسی بوده ک مثل من باشع و بارداریش راحت بوده باشه و بچش سالم؟
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بهتر که اضافه وزن نداری و لاغری ...همس بخور یه غذای جنوبیه ...وسط ورزش بخور
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
اره اما میگه اذیت میشی وزنت پایینه.الان موندم با اینکه عاشق بچم و دارم لحظه شماری میکنم زودتر باردار ...
حمس بخور دیگه ورزش کن وسط های ورزش بخور ...تخم مرغ آبپز و سیب زمینی هم خوبه
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام