2821
2789
عنوان

خارش واژن😭

110 بازدید | 8 پست

تنبلی تخمدان دارم.

عفونت داشتم ۳ ماه پیش رفتم دکتر گف قارچه دارو دارو داد بعد از ۵ روز پریود شدم.

الان ۳ روزه خارش دارم به طور شدید سوزش دارم.

دیگه نمیدونم چیکار کنم هر بارم میرم دکتر دارو تکراری میده نمیدونم چی باعث عفونت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ش.و.ر.ت نپوش 

فقط برا بیرون بپوش 

بعد از دستشویی خسک کن خودتو 

موقع پریود غذای سرد نخور 

رابطه جنسی بارعایت  بهداشت باشه

تو پریودی زود به زود نوار عوض کن 

لا ژل بهداشتی هفته ای چند بار شست و شو بده 

من یه باربعد از پریود با سرکه سیب طبیعی و عسل و اب گرم خودمو شست و شو دادم  رفع شد خارشم

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

ازدواج کردی

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
ش.و.ر.ت نپوش  فقط برا بیرون بپوش  بعد از دستشویی خسک کن خودتو  موقع پریود غذای سرد ...

همین کارارو میکنم حتا دکتر ژل شستشو هم داد همیشه میشورم ولی خوب نمیشه

همین کارارو میکنم حتا دکتر ژل شستشو هم داد همیشه میشورم ولی خوب نمیشه

خیلی خیلی اب بخور  

به غیر از دکتر هیچی به ذهنم نمیرسه

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
2823
2791
2779
2792