2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 19 پست
ب این فک کن ک برا پریودیته ،شروع ش اینم تموم میشه، من این جور وقتا دوس دارم تنها باشم کسی پیشم نباش ...

اصلا موندم داشتم میمیرم انگار مثلا دور از جون یک کسیم مرده 

مامان بابام هرچقدر اومدن اتاقم گفتن بیا بیرون 

درو روشون قفل کردم 

گفتن ییا بریم خونه ی مادر بزرگت گفتم دلم نمیخاد ببنمشون حتی دلم نمیخاد شمارو ببینم 

اصلا خیلی بد یودم حالم 

یکم شام خوردم 

نمیدونم چرا انقدر عصبی و طلبکار میشم 

واقعا این چرخه پریود مسخره است

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

من ۶ روز دیگه موعدمه از الان سگ شدم😡😡😃 عادیه؟شما کی باید🇯🇵 بشی

این چرخه مسخره نیست؟ 

دلم میخاد رحممو بردارم نداشته باشمش 

کل روانم داغون میکنه 

مثل یه زود پز در حال انفجارم هی سوت میزنم اما نمیترکم 

عصرم یکم با مامان ام اینه بدرفتاری کردم عذاب وجدان دارم 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا موندم داشتم میمیرم انگار مثلا دور از جون یک کسیم مرده  مامان بابام هرچقدر اومدن اتاقم گفت ...

خیلیا حتی ب خودکشیم فک میکنن😪

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اصلا موندم داشتم میمیرم انگار مثلا دور از جون یک کسیم مرده  مامان بابام هرچقدر اومدن اتاقم گفت ...

تغذیه و حالت روحی مهمه،سرچ‌کن چیا بخوری بختره،شنیدم کاکائو خوبه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...