2777
2789
عنوان

بچه سفید وتپل😍😍

176 بازدید | 12 پست

خانوما شده خودتون سفید باشید

ولی بچتون ب شوهرتون‌ بکشه گندمی یا سبزه بشه اگ شوهرتون سبزس؟؟؟

من خیلی دوست دارم بچم سفید تپل بشه🥲

خودم سفیدما‌ خیلی یعنی🤌😐🤣

شوهرم سبزس

- قَوی‍‍ تر اَز دیروز!⁦:^)⁩ 🫀🌵️ 

منم خیلی سفیدم پسرمم شده سفید و توپول مثل خودم😅😂😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودم سفیدم همسرم سبزه بود بچه ام هم سبزه شد ولی ممکنه به شما هم بره 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

منم خیلی سفیدم پسرمم شده سفید و توپول مثل خودم😅😂😍

خدا حفظش‌ کنه😍😍😍یعنی بچه منم‌ ب من میکشه؟؟

یعتی چی ۹ ماه تو تو شکم منه باید شبیه من بشه🤣🤣🤣🤌

- قَوی‍‍ تر اَز دیروز!⁦:^)⁩ 🫀🌵️ 
خدا حفظش‌ کنه😍😍😍یعنی بچه منم‌ ب من میکشه؟؟ یعتی چی ۹ ماه تو تو شکم منه باید شبیه من بشه🤣🤣🤣🤌

میگن سبزی جات بچه رو سفید میکنه

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

خدا حفظش‌ کنه😍😍😍یعنی بچه منم‌ ب من میکشه؟؟ یعتی چی ۹ ماه تو تو شکم منه باید شبیه من بشه🤣🤣🤣🤌

انشاءالله که هر چی دلته همون بشه

یعنی یادم نمیره لحظه ای که تو اتاق عمل دیدمش یه لوپوی گوله برف😍😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤