2777
2789

برای هر کس متفاوته 

من حال بده خاصی یادم تیست 

همه ش گیجی و خواب نصیبم می کرد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تقریبا الان یک ساله دارم می خورم، حال بدیش با تقریبا ده روز، کمتر  می شه ولی از اون مهمتر اینه که مواظب باش حواست باشه مرتب بخوریش چون یک وابستگی ایجاد می کنه من اگه یکی دو روز نداشته باشم یا فراموش کنم بخورم، خیلییییییییییی حالم بد می شه، یعنی هر دفعه یک جوری خودش رو نشون می ده، یک دفعه حالت انفولانزای خیلی شدید کردم، یک دفعه سرگیجه های وحشتناک، یک دفعه درد پشت سر، یک دفعه یک روز کامل فقط ببخشید استفراغ.

اگه شرو ع کردی به خوردن، بدون مشورت با دکتر حتی یک روز هم نباشه که نخوریش.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
اس سیتالوپرام که بدتره خیلی قرص قویه خیلی هم چاق کرد منو اسنترا خیلی ملایم تر از اونه

اسنترا خوبه، فقط برای من یک حالتی ایجاد کرده که اصلا زندگی عادیم به هم می ریزه اگه یک روز نخورم.

ولی واقعا اثرات خیلی خوبی روم داشته توی این یک سالی که دارم می خورم، یعنی واقعا زندگیم رو بهتر از قبل توی دست گرفتم.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
من تقریبا الان یک ساله دارم می خورم، حال بدیش با تقریبا ده روز، کمتر  می شه ولی از اون مهمتر ای ...

الان ۶ روزه دارم میخورم

گیجم خواب آلو و بیقرارم دست و پام بیجونه 

دکترم بهم گفت اگه حالت بد شد قطع نکن ادامه بده تا بدنت عادت کنه میخاستم ببینم چقدر طول میکشه

ممنونم عزیزم باشه حتما حواسم هست

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏