2777
2789
عنوان

موش اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 81 پست
تهران خونه قدیم ساز با کلی سوراخ سنبه تو در و دیوار

اگه سوراخ سنبه زیاده که توی دیوار لونه کردن به فکر پوشوندن سوراخ ها باشین دختر من توی خونه نوساز طبقه ۳از یه سوراخ کوچیک توی خونشون موش اومده بود خونشون چند روز اسیر بودن آخرموشه رفت تو سوراخ سوراخ رو پوشوندن دیگه نا پدید شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطلاع بده از بیرون بیان خونه رو سمپاشی کنن،خودشون بلدن.یا اینکه صورتت رو بپوشون یه جا اسپندی بزار و ...

فلفل سیاه یا قرمز? فرار میکنه؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
ببین اگه موش‌گنده باشه چسب نمیگیرتش

نه کوچولو بود قد یه تخم مرغ

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
ب نظرم رفته موش تو خونه باشه اروم قرار نداره در حال رژه وسرصداس

واقعا میگی توروخدا؟

اگه سوراخ سنبه زیاده که توی دیوار لونه کردن به فکر پوشوندن سوراخ ها باشین دختر من توی خونه نوساز طبق ...

آره ماهم قراره فردا همه سوراخارو بپوشونیم

فقط کاش امروز اومده باشه بیرون گیر بیفته من خیالم راحت شه

واقعا میگی توروخدا؟

بخدا من دوبار موش اومده تو خونم

اصلا آروم قرار ندارن یا در حال دوییدن یا سروصدا خش خش

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

آره ماهم قراره فردا همه سوراخارو بپوشونیم فقط کاش امروز اومده باشه بیرون گیر بیفته من خیالم راحت شه

یه بار موش ما رفت تو پریز 

شوهر خواهرم گچش کرد

بعد ک مرد یه هفته بوی موش مرده میومد🤚😅هی اسفند دود میکردم البته بوش خفیف بود

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

تهران خونه قدیم ساز با کلی سوراخ سنبه تو در و دیوار

من فکر کردم شمال هستین .ما تو شمال یه ویلای قدیمی داشتیم متروکه شده بود از این جونورا میومد.ولی بهتون بگم موش و مار و عنکبوت های تهران خطرناک هستند خیلی سمی هستن و موش تهران هم مملو از بیماری خیلی خطرناکه .به نظر من از اون خونه بلند بشین.من ۴۳ سالمه متولد تهرانم تا حالا این حیوانات را توی تهران ندیدم که برن توی خونه کسی احتمالا خیلی خونهه قدیمیه شایدم آب انبار داشته روشو بستن .خلاصه خیلی خطر ناکه .فعلا پشت کابینت ها مرگ موش بریزید.اطراف تهران هستید یا خود تهرانین؟ 

چونکه اگه مناطق قدیمی تهران باشید خونه مال دوره قاجار باشه مثلا ۹۰ سال قدمت داشته باشه ممکنه عقرب هم بیاد .خونهه مادر مادربزرگم  عقرب داشته تعریف میکنن.اون خونه الان ۱۵۰ سال قدمت داره و فروختن اونکه خریده کرده انبار وسایل کفاشی چون ظهیرالاسلامه بورس کفشه.خونهه خیلی بزرگه .آب انبارم داشته.من همیشه فکر میکنم حتما پر از عقرب و مار و موشه 

یه بار موش ما رفت تو پریز  شوهر خواهرم گچش کرد بعد ک مرد یه هفته بوی موش مرده میومد🤚😅هی اسف ...

عییییی