2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه ؟ بعد دو سه روز مگه ادم میتونه راحت باشه یا ارایش کنه عجبا

فک کردم اینکه بری عمل کنی و دوسه روز بعد برگردی و میگی😐خب من ک از فرداش سرحال و سرپا بودم همجام میتونستم برم ولی خب ورم میکنی و ارایش نمیشه کرد اگ برای خوشگذرونی میخای بری بزار یک هعته بگذره گچتو بخیه هاتو بکش بعد برید مسافرت

اون موقع که نمیتونم منظورم اینه مثلا دو ماه بعد راحت میشم؟ از نظر آرایش و چسب و اینا ؟

تا زمانی که گچ رو برمیداری که کلا هیچی بعدش هم بستگی به دکترت داره که بگه تا چند وقت باید چسب بزنی اما ارایش مانع خاصی نداره

تا زمانی که گچ رو برمیداری که کلا هیچی بعدش هم بستگی به دکترت داره که بگه تا چند وقت باید چسب بزنی ا ...

حدودا بیشترین مدت برای چسب زنی چند ماهه؟ دوست من دو ماه زد فقط

فک کردم اینکه بری عمل کنی و دوسه روز بعد برگردی و میگی😐خب من ک از فرداش سرحال و سرپا بودم همجام میت ...

اره بابا حدود دو ماه بعدشو میگم . میخوام چسب نزنم اخه 

اره بابا حدود دو ماه بعدشو میگم . میخوام چسب نزنم اخه 

دکتر من ک گفت دوماه چسب بزن، بستگی ب دکتر داره معمولا بین دو تا ۴ ماه میگن چسب بزن چون چسب تو مدت زمان طولانی اپ بدتر دماغو دفرمه میکنه