2777
2789
عنوان

ترشیدگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 41 پست
پدوفيلن قشنگ

دقیقا

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای اول فک کردم با یکی دیگه ای میخواستم برم بخونم اسمشو😂😂😂😂

خودتی خودتتتتت 

کاربرد مشتف عاخه لاناتیییی🔪🗿🔪🔪🔪🔪🔪🔪

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

برعکس شما از کودک همسری خوشمون نمیاد اهداف بزرگتری دارم 

چقد تو منی🤧با توجه به امضات

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
هنو ۲۰ سالشه 😐 درسته در همه حال باید دعا کرد ولی نذر و نیاز برا دور از جون درد و مشکلات و ...  ...

مگه حرز نذر و نیازه؟😕😂

حرز چیزیه که همه باید داشته باشن

درمورد تحقیق کن خواهر

من ابجیم از وقتی بدنیا اومد براش حرز گرفتیم

کساییکه میدونن حرز چیه ، میدونن چقدر واجبه داشتنش

تازه حرزهای مختلف داریم ما

حرز زیبایی،حرز ازدواج، حرز ۱۴ معصوم، حرز برای دوران بارداری

حتی حرز برای خونه و ملک خریدن

همشونم قرآنیه یا از معصوم نقل شده

اما حرز آقاامام جواد بالای ۸۰ خاصیت داره که برای باطل سحر و دفع چشم زخم و بستگی و اینجور چیزاست

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
خودتی خودتتتتت  کاربرد مشتف عاخه لاناتیییی🔪🗿🔪🔪🔪🔪🔪🔪

منم باهاش قهر بودم ولی الان آشتیم

برعکس شما از کودک همسری خوشمون نمیاد اهداف بزرگتری دارم 

والا عزیزم اشتباه گرفتی منظورو من ۲۶ ام هنوزم خانوادا ام خیلی برا ازدواج موافق نیستن خواهرامم همه سن ۲۸ به بالا ازدواج کردن ولی کلا پرنسسس شهر فلان هم باشی خواهی نخواهی از ی سن خواستگارات کم میشن یا سنشون زیاد تر از خودت میشه 

واقعیت رو که نمیشه عوض کرد البته من نمیدونم شما چند سالته شاید ۱۹ اینا باشی

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
اخه خیلی عجیبه اینقدر خواستکار داشته باشی ولی تا این سن هنو مجرد باشی

عجیب نیست من نمیگم زیاد خواستگار دارم ولی سالی یکی یا دوتارو دارم 

الانم ۲۱سالمه ومجردم لزوما قرار نیست که هرکی میاد خواستگاریو قبول کنن

اگه اینجوری بود که همه با اولین خواستگارشون ازدواج میکردن 

درسته الان توی این سن نیازهای آدمخیلی بیشترازقبل به میشه وبه خاطر همین شاید دوس داری ازدواج کنی ولی 

به نظرم فقط بخاطر این نیاز زندگیتو نابود نکن صبرکن یه آدم که لایقته بیاد 

مگه حرز نذر و نیازه؟😕😂 حرز چیزیه که همه باید داشته باشن درمورد تحقیق کن خواهر من ابجیم از وقتی ...

فک کردم نذری چیزیه مث دعا گرفتن و اینا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

والا عزیزم اشتباه گرفتی منظورو من ۲۶ ام هنوزم خانوادا ام خیلی برا ازدواج موافق نیستن خواهرامم همه سن ...

۲۲ سالمه 

قصد ازدواح ندارم فعلا 

اتفاقا همه خانوادمون بالا۳۰ ازدواج کردن و بهترینا هم اومده سراغشون 

نمیدونم هیچ وقت برام مهم نبوده چون ۲۲سالگی هم به نظرم زود بود واسع ازدواج البته ۲۶سالم بود ازدواج ک ...

کار درستی کردی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز