2777
2789
عنوان

ترشیدگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 41 پست

حرز امام جواد بگیر موانع برطرف میشه انشاالله

بالای ۸۰ خاصیت داره..

سرچ کنید توی نت خواصش رو بخونید

فقط حتماااا از جای مطمئن بگیر که برات بنویسن نه اینکه حاضری و بازاری باشه!

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
از ۱۴ خواستگار داشتی آخه چرا از بچگی؟ اولین خواستگار من ۲۲سالکی آمد قبلش،کسی نیومد شایدم راه ندادن ...

دومی درسته

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

٢٠ سالگي مگه وقت ازدواجه ؟ ١٤ سالگي چطور خانواده اجاره دادن كسي مطرح كنه ؟؟؟؟!!! چه چيزا ادم تو ني ن ...

خواستکار میومد ولی راهشون نمیدایم

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

کتاب بخون رو افکارت فکر کن  با بیست سال سن به خودت میگی ترشیده؟

با ۴۰ سالم نباید بگه 

چ اسم کاربری وحشتناکی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم ۱۶ ۱۷ داشتم ول با حرف و راه ندادن زدیم تو دهنشون

در واقعا زدی تو دهن خودت خواهر 🤣فعلا داغی نمیدونی😂😂منم همش میزدم تو دهنشون 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

احساس کردم این حرفای عمه ام برای 50 سال پیشه اصلا به دخترای بیست ساله نمیخور طرز فکرت یکم تو اجتماع باش ببین دخترای هم سنت چجورین یا دانشگاه میرن یا کلاس زبان میرن ورزش میکنن خوش میگذرونن خیلی برام عجیب بودی

حرز امام جواد بگیر موانع برطرف میشه انشاالله بالای ۸۰ خاصیت داره.. سرچ کنید توی نت خواصش رو بخونید ...

هنو ۲۰ سالشه 😐 درسته در همه حال باید دعا کرد ولی

نذر و نیاز برا دور از جون درد و مشکلات و ... 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من چی ؟ من یک ساله ندارم 😂😂😂هیچییی اولین سالی که به پبسی خوردم 🤣

چند سالته؟ 

بعدشم این لقبارو رو خودتون نزارین

حالا یه ساله نداشتی

اینطوری نبوده که از اول نداشته باشی

یه بخت خوب نصیبت میشه❤

کتاب بخون رو افکارت فکر کن  با بیست سال سن به خودت میگی ترشیده؟

به خودم نمیگم ترشیده اینحوری نوشتم که دوستان وارد شن نظر بدن🤣🤣

اخه خیلی عجیبه اینقدر خواستکار داشته باشی ولی تا این سن هنو مجرد باشی

نه عزیزم خیلی عجیب نیست 

اونایی که از دختر چهارده ساله خواستگاری میکنن مریضن 

/بر نخوره به کسی واقعیته/

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
با ۴۰ سالم نباید بگه  چ اسم کاربری وحشتناکی

وای اول فک کردم با یکی دیگه ای میخواستم برم بخونم اسمشو😂😂😂😂

احساس کردم این حرفای عمه ام برای 50 سال پیشه اصلا به دخترای بیست ساله نمیخور طرز فکرت یکم توو  اجتماع ...

خودمم همینجورم 

ترشیدگی رو همینجوری زدم ک دوستان وارد شن 

در واقعا زدی تو دهن خودت خواهر 🤣فعلا داغی نمیدونی😂😂منم همش میزدم تو دهنشون 

برعکس شما از کودک همسری خوشمون نمیاد اهداف بزرگتری دارم 

چند سالته؟  بعدشم این لقبارو رو خودتون نزارین حالا یه ساله نداشتی اینطوری نبوده که از اول ند ...

مرسی از دعای قشنگت 😍😘🌹

۲۶ ام

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز