سلام وقتتون بخیر دوستان حس خوبی ندارم من خواستگار زیاد دارم ولی همش یجوری حراب میشه به دلم نمیشنینه الان ۲۰ سالمه از ۱۴ سالگی خواستگار داشتم همه مدل ولی هیچ کدوم جور نمیشه از لحاظ تیپ و قیافه و خانواده و اینا هم خوبم ولی حس میکنم قراره تا اخر عمرم همینجور خواستکار بیاد و جور نشه
فقط حتماااا از جای مطمئن بگیر که برات بنویسن نه اینکه حاضری و بازاری باشه!
و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
از ۱۴ خواستگار داشتی آخه چرا از بچگی؟ اولین خواستگار من ۲۲سالکی آمد قبلش،کسی نیومد شایدم راه ندادن ...
دومی درسته
پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگها” در بخش جنگهای ایران و روم چنین مینویسد:«گرچه مطلبی که میخواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما میشود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازانایرانی مادهای وجود دارد که باعث میشود ترس نداشته باشند و بیباک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملتها، در برابر فاتح زانو نمیزنند و اظهار عجز و التماس نمیکنند.با زور نمیشود اسیرایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهنپرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بیآب و بیگیاه بیهیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
کتاب بخون رو افکارت فکر کن با بیست سال سن به خودت میگی ترشیده؟
با ۴۰ سالم نباید بگه
چ اسم کاربری وحشتناکی
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
احساس کردم این حرفای عمه ام برای 50 سال پیشه اصلا به دخترای بیست ساله نمیخور طرز فکرت یکم تو اجتماع باش ببین دخترای هم سنت چجورین یا دانشگاه میرن یا کلاس زبان میرن ورزش میکنن خوش میگذرونن خیلی برام عجیب بودی
حرز امام جواد بگیر موانع برطرف میشه انشاالله بالای ۸۰ خاصیت داره.. سرچ کنید توی نت خواصش رو بخونید ...
هنو ۲۰ سالشه 😐 درسته در همه حال باید دعا کرد ولی
نذر و نیاز برا دور از جون درد و مشکلات و ...
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
اخه خیلی عجیبه اینقدر خواستکار داشته باشی ولی تا این سن هنو مجرد باشی
نه عزیزم خیلی عجیب نیست
اونایی که از دختر چهارده ساله خواستگاری میکنن مریضن
/بر نخوره به کسی واقعیته/
پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگها” در بخش جنگهای ایران و روم چنین مینویسد:«گرچه مطلبی که میخواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما میشود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازانایرانی مادهای وجود دارد که باعث میشود ترس نداشته باشند و بیباک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملتها، در برابر فاتح زانو نمیزنند و اظهار عجز و التماس نمیکنند.با زور نمیشود اسیرایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهنپرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بیآب و بیگیاه بیهیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
وای اول فک کردم با یکی دیگه ای میخواستم برم بخونم اسمشو😂😂😂😂
در واقعا زدی تو دهن خودت خواهر 🤣فعلا داغی نمیدونی😂😂منم همش میزدم تو دهنشون
برعکس شما از کودک همسری خوشمون نمیاد اهداف بزرگتری دارم