2777
2789

ن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

آژانس بهم‌میگه تضمینی هست کارش ، نمیدونم چکار کنم

بهشون بده اما رزومه كار اژانسم رو ببين معتبر و جا افتاده باشه اگه يه بار ريجكت بشي مجدد اقدام كني قبوليش سخته

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ايتاليا خيلي پايينه امارش كه  چطوري شمارا ريجكت كرده 😐اونم تازه چن سال پيش

نمیدونم چرا دلیلی ریجکتی که هم چیزای بی معنی بود جالبه سه تا خانواده بودیم فقط من و همسرم ریجکت شدیم .الان که خیلی سخت‌تر میگیرین دوست ما اسفند یونان اقدام کرد ریجکت شد 

نمیدونم چرا دلیلی ریجکتی که هم چیزای بی معنی بود جالبه سه تا خانواده بودیم فقط من و همسرم ریجکت شدیم ...

هر سه هم از يه اژانس چه عجيب

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
2790
2778
2791
2779
2792