2777
2789
سوتین اسفنجی بزن اب میرن

میزنم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من سینه هام کلا خوبه یبار چندماه سوتین اسفنجی زدم قشنگ نصفش کرد ازاونموقع دیگه اصلا نمیپوشم  ...

اره واقعا بده دست مامانم درد نکنه از همون اول نزاشت بزنم

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
آره آره همین 😂😂

تا چن وقت باید بزنی ؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

تازگیا یاهمیشه

مهمونیا تو خونه نمیتونم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بانوهای عزی رازیانه دوست خانم هاست تمام اندام های زنانه رو زیبا میکنه رحم پاکسازی میکنه قدرت جنسی و باروری زیاد میکنه...هرشب ی لیوان عرق رازیانه ....ولیبهتر خودش بخرید تازه به تازه پودر کنیدمثلا هفتگی   هرروز بجز ایام پریود واقدام وبارداری    ی قاشق چای خوری داخل ی لیوان آب جوش بریزید سرش بزارید دم بیاد دهدقیقه بعد یا ی کم عسل شیرین کنید میل کنید ..گلطفا پودرش نخرید ممکنه رازیانه خراب آسیاب کرده باشن ...عرقشم باید جای مطمئن خرید بصرفه هم نی ....  مامانایی که پسر بچه شیر میدن نخورن چون باعث میشه پسراشون بقولی خاله زنک بشن ....  ولی هرجوری که هستید قشنگید همیشه   

تا چن وقت باید بزنی ؟

نمیدونم والا دوست شوهرم عطاری داره گفته بود چند ماه شبا باید بزنی البته به من نه ها به مشتری می‌گفته شوهرم اونجا بوده 😂😂من نسبت به وزنم راضیم 

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما