2777
2789
عنوان

مدفوع سیاه کودک خانوما کمک

13364 بازدید | 47 پست

دخترم سه سالشه امروزرفت دسشویی مدفوع با عرض معذرت کاملا سیاه سیاه بود تو نت خوندم خیلی چیزا نوشته چیکار کنم به نظرتون صبر کنم ببینم فردا چه جوریه یا همین امروز ببرم دکتر ؟؟آهنم میخوره ولی خوب قبلا هم می‌خورد یه هفته ای بود نداده بودم بعد دیشب دادم فک نمیکنم از اون باشه چون همیشه میخوره دیگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ای دارین کمک کنین خیلی نگران شدم

عکس بگیر نشون دکتر بده اگه تکرار شد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

قطره اهن خورده؟

شربتشو میخوره یه هفته بود نداده بودم تموم شده بود دیشب گرفتیم دادم بهش ولی همیشه از همین شربت میخوره تا حالا این شکلی نشده بود براهمون نگران شدم

اگه رگ های سیاه داره یا کامل سیاه 

اول باید نشون دکتر بدی و آزمایش بده،اگه درد داره و باز مدفوع سیاه تکرار بشه شاید آندوسکوپی بگیره 

به خوراکی حساسیت نداره؟

احتمال التهاب روده هست  ،البته موارد زیادی هست شایدم چیز خاصی نباشه

اگه رگ های سیاه داره یا کامل سیاه  اول باید نشون دکتر بدی و آزمایش بده،اگه درد داره و باز مدفو ...

رگه نداشت کاملا سیاه بود درد که شکمش گاهی درد میکنه اونم چند بار دکتر بردم چیز خاصی نگفتن یکی گفت نفخه آزمایش وسونو هم بردم گفتن هیچیش نیس خدا کنه مشکلی نباشه خیلی نگران شدم