2777
2789
عنوان

خودکشی

150 بازدید | 22 پست

سلام بچها میخام با چن تا قرص مثل قرص چربی و فشار خون و چرک‌خشک کن .. خودکشی کنم فقط با این قرصایی که گفتم فلج‌مغزی یا تشنج که نمیکنم چون اونقد قوی نیست دلداریم‌نمیخوام فقط ی کلام بهم بگین‌ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا خودکشی کرده هاش پشیمونن

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

چرا میخواین خودکشی کنین عزیزم؟

سختیایی ک الان میکشی یه روزی تموم میشن 

ولی اگه خودکشی کنی تازه شروع سختیا و عذابت میشه

تو دختر قوی هستی و اینده ای بی نظیر در انتظارته

اهنگ بذار برقص برو کافه هر چی ک حالتو خوب میکنه انجام بده و به جان شیرینت فکر کن

♥️

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

هیچیت نمیشه نهایت اسهال بشی نکن دختر بمون و زندگیتو بساز  و بزن تو ذوق کسایی ک چشم دیدنتو ندارن

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

چرا میخواین خودکشی کنین عزیزم؟ سختیایی ک الان میکشی یه روزی تموم میشن  ولی اگه خودکشی کنی تاز ...

خیلی از این حرفا شنیدم و صبر کردم ولی دیگه نمیشه عزیزم ممنون از دلداریت

خیلی از این حرفا شنیدم و صبر کردم ولی دیگه نمیشه عزیزم ممنون از دلداریت

صبر کن تو رو خدا بازم صبر کن تو ک اینهمه صبر کردی من واقعا نگران حال شمام و از ته دلم ارزو میکنم خدا به دلتون ارامش بده و به فکر خودکشی نباشی

خودکشی اخر و عاقبت نداره♥️

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤