2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نی نی سایت خودش این همه دختر خوشجل موشجل داره برو تحقیق آشنا شین بعدشم بسم الله بگین البته اگه تو در  و همسایه و همکار موجود نیست 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️

لیست معلمان زیر بیست و هفت مجرد را از اداره آموزش پرورش بگیرین مقیم تهران والااا حتما کمک میکنن 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
لیست معلمان زیر بیست و هفت مجرد را از اداره آموزش پرورش بگیرین مقیم تهران والااا حتما کمک میکنن  ...

یعنی بریم اونجا بگیم لیست میدن بهمون؟میترسم بریم برخورد بدی کنن

نی نی سایت خودش این همه دختر خوشجل موشجل داره برو تحقیق آشنا شین بعدشم بسم الله بگین البته اگه تو در ...

همسایه فامیل و... دختری که به سن داداشم بخوره نداریم 

یعنی بریم اونجا بگیم لیست میدن بهمون؟میترسم بریم برخورد بدی کنن

بدشون که نمیاد ولی حتما یه راهنمایی خوبی میکنن واسه امر خیر هست چرا بدشون بیاد اتفاقا کلی دختر دم بخت دارن 

بدشون که نمیاد ولی حتما یه راهنمایی خوبی میکنن واسه امر خیر هست چرا بدشون بیاد اتفاقا کلی دختر دم بخ ...

اره امر خیر دیگ اونم تو این دوره ک ازدواج خیلی کم شده

عزیزم یا برین تربیت معلم از کارشناسی مسئولی کسی کمک بخواین یه دختر خوب معرفی کنه یا برین اداره آموزش ...

اموزش و پرورش قسمت خاصی داره ک بشه پرسید ازشون؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز