2777
2789
عنوان

گند زدم کمک:)

269 بازدید | 21 پست

خب ببینید داستان ازونجایی شروع میشه ک ی اسپره میپاشه روی مانتوم و چون ترسیدم رنگش بمونه تصمیم گرفتم اتورو روشن کنم و چون میترسیدم سریع خشک ش و علامت بمونه،همین ک اتو داغ شد روی فرش زدم ب لباسم و اوکی شد ولی بعد بوی سوختگی حس کردم و وقتی اتورو نگاه کردم دیدم فرش رو سوزونده و فرش هم قرمز بود 

وقتی خشگ شد با الکل یکم قسمتاشو از بین بردم ولی ی تیکه بزرگ قرمز مونده ک خیلیم سفت شده 

چیکار کنم؟ قایمش کردم کسی اتو نخاد:)😭😂

چجوری از بین ببرمش ک خوده اتوهم رنگش از بین نرهه

کمه کم حکمت اعدامه😶

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاغذ آچار بردار یکی دو قاشق نمک بریز توش اتو رو بذار داغ ترین درجه حواست باشه رو حالت بخار نباشه شروع کن بکش رو نمک ها، انقد بکش که سوختی ها از بین برن،امتحان شده اس

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂

اگه خیلی عمیق نسوخته و فقط کمی از روی فرش سوخته میتونی با یک قیچی نازک مثل قیچی ابرو کم‌کم یه ذره یه ذره اون قسمت سوخته رو قیچی کنی و برداری اما اگه عمیق سوخته باشه قیچی کنی کچل میشه اون قسمت فرش 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃