2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه شهری؟من تهرانم پیش امین نوروزی عمل کردم دوسال پیش راضی ام . بینیم تقریبا گوشتی بود . اخلاقشون ازه ...

من شهرستانم عزیزم 

من استخوانی بینیم و هزینش نمیدونی الان چقددر؟

واقعا کارشون خوب بود؟

من شهرستانم عزیزم  من استخوانی بینیم و هزینش نمیدونی الان چقددر؟ واقعا کارشون خوب بود؟

میگم که برا من واقعا خوب بوداما یکی از آشناها رفت ناراضی بود . من دوسال پیش تقریبا ۱۸ تومن شد . 

تو این ۱۹ روز سختی زیاد داشت؟ کارش تمیزه؟

نه من بعد عملم اصلا اذیت نشدم البته بدنا با هم فرق دارن اما نه زیاد کبودی داشتم نه ورم صورت اما بینیم هنوز ورم داره

ولی با اینکه هنوز ورم داره بینیم همون فرمی شده که خواسته بودم مطمینم ورمش بخوابه خیلی خوب میشه

میشه لطفا از تجربهخودتون بگید راضی هستید؟

مال من با هزینه کلینیک ۳۲میلیون شد. البته الان باید سوال کنید که چقدر اما خودشون صادقانه راهنمایی میکنن مثلا یه خانمی بود بهش گفتن ممکن بعد عمل خیلی تغییر نکنه

سلام عزیزم کلینیکت کجا بود چقدر هزینه خود کلینیک شد

کلینیک افق نزدیک پارک ساعی. هزینش ۶تومن شد

آدرس : سعادت آباد ،سروغربی،جنب باشگاه ورزشی دلفین،پلاک۹, ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون ،)طبقه چهارم

شماره تماس :‌ 09934173244 
https://www.jarahibiniv.com/