2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

346 بازدید | 16 پست

بچها پسرم دوسال و سه ماهشه، دارم از پوشک میگیرمش اوایل راهم، از دسشویی نمیترسه و با هر نیم مین بردن دسشویی مقاومت نمیکنه، ولی میبینی در طول روز یکبار مثلا تو خونه تو شلوارش دسشویی جیش یا پی پی میکنه و بعد اینکه کارشو کرد میگه که اخی کردم یا جیش کردم

میخاسم بگم اینا طبیعیه اولش؟ بعدا درست میشه جیش و اخیشو میگه بدون اینکه دستشو بگیرم ببرم دسشویی؟ چون اولاشه اینجوریه؟ هیچ تجربه ای ندارم بچه اولمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر من اوایل کلا دستشویی نمیکرد،خیلی خودشو نه می‌داشت

اما کلا تو خونه دستشویی نکرد ،دیگه خیلی بهش فشار میومد می‌رفت تو دستشویی اما بازم مقاومت میکرد

با شلنگ و قلقلک دیگستشوییش میومد بالاخره

اره یاد میگیره خودت یه ساعت یه بار ببرش یا مثلا هندونه خورده یا اب زیاد زودتر ببرش پیپی هم دیگه معلومه سریع ببر دسشویی من دخترمو خیلی وقته شروع کردم الان دوسه روزه جیش داشته باشه یا پیپی خودش میگه دخترم دوسال و یه ماهشه.  ولی تمام خونه و زندگیم جیشی شده که خب طبیعیه 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

ببین عجله نکن منو سر دخترم اطرافیان خیلی اذیتم کردن یه مدت پوشک نکردم زندگیم به گند کشیده شد دوباره پوشکش میکردم باید صبر کنی بچه خودش دیگه بخواد بره دستشویی دختر من یه شب دیگه نذاشت پوشکش کنم تازه دوسالش و نیمش شده بود گریه کرد و دراورد دیگه خودش میرفت دستشویی اوایلش چون دیر میرف لحظه اخر شلوارش و خیس میکرد ولی تقریبا یه هفته ای درست شد، درکل به بچه فشار نیار برعکس میشه

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 

منم پسرم همسن پسر شماست

دو هفته ديگه ميشه دو سال و سه ماه

چند روز پيش خواستم از پوشك بگيرم ، هر نيم ساعت ميبردم دستشويي

اما تا چند دقيقه دير ميكردم و يادم ميرفت ببرم تو شلوارش جيش ميكرد

نااميد شدم باز پوشكش كردم🤦‍♀️

نميدونم چقدر طول ميكشه ياد بگيره و خودش بگه جيش داره

ببین عجله نکن منو سر دخترم اطرافیان خیلی اذیتم کردن یه مدت پوشک نکردم زندگیم به گند کشیده شد دوباره ...

دقيقا 

زنعموي شوهرم به من گير داده از پوشك بگير🤦‍♀️

باور كن به خاطر اونا ميخواستم از پوشك بگيرم

پسرم می‌ره دستشویی بیرون آوردنش خیلی سخته اصلا نمیاد.از شور ت آموزشی استفاده میکنی؟خیلی بدم میاد فرش ...

نه عزیزم نه پوشک میکنم نه شو.رت اموزشی فک میکنم با اون روش بگیرم هم خودم تنبلی میکنم ببرمش هم خودش دگ یاد میگیره مثل قبل ادامه بده تو پوشک دسشویی کنه فقط  شبا پوشک میکنم با بیرون رفتنی فعلا چون اول راهم

ببین عجله نکن منو سر دخترم اطرافیان خیلی اذیتم کردن یه مدت پوشک نکردم زندگیم به گند کشیده شد دوباره ...

من خودم امادگیشو نداشتم بره پوشک گرفتن بره یکاری مجبور شدم پسرمو یه روز بزارم خونه خواهروشوهرم اونا از پوشک گرفتن و گفتن همینجوری ادامه بده خودم راضی نبودم والا

چه شرایط پسرتون مثل پسر منه با این تفاوت که پسر من ۳/۵سالشه از شنبه از پوشک گرفتم فعلا تقریبا هیچ گونه همکاری نداشته فقط همین که بدون دعوا میاد دستشویی و اینکه تقریبا هر بار میبرمش جیش می کنه ولی یکی در میون تو شورتش هم جیش می کنه