اگه تیزهوشان قبول نشم مامانم خیلی ناراحت میشه بابام ملی پول کتاب و...داده اما من احساس میکنم قبول نمیشم خیلی از من بهتر هستن فردا ازمونه دارم سکته میکنم از شدت استرس قبول نشدم به مامان بابا و فامیل چی بگم آخه🤦🏻♀️کلا تا امید میشن ازم...
پل میخوایم چیکار؟ یه عده آدم قبلا از زیرش رد میشدن، الان قراره از روش رد شن......هواپیما میخوایم چیکار؟قبلا یه عده آدم قبلا زمینی سفر میکردن الان هوایی سفر میکنن!!! (امیدوارم متوجه کنایه ای بودن امضام شده باشین)
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم استرس نداشته باش یه شکلات با خودت ببر سرجلسه زود تموم میشه برمیگردی خونه استرس نداره ک فقط زود برو جاتو پیدا کن... به نتیجه اشم اصلااا فکر نکن... یکدرصد اونجور ک میخاسی نشه به همون فامیل بگو کدومتون قبول شدین اخه دوره خودتون!!!
پل میخوایم چیکار؟ یه عده آدم قبلا از زیرش رد میشدن، الان قراره از روش رد شن......هواپیما میخوایم چیکار؟قبلا یه عده آدم قبلا زمینی سفر میکردن الان هوایی سفر میکنن!!! (امیدوارم متوجه کنایه ای بودن امضام شده باشین)
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.