2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من هفته پیش رفتم تووی جلسه تمام کرد ولی یبار رفتم با روکش ۴بار شد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها یه سوال

راستش من پیش یه دکتر کار میکنم که یه دوست دندون پزشک داره بعد به دکتر خودم گفتم که دندونام خرابه میشه برم پیش دوستتون که دندونام درست کنه

اونم گفت باشه به همون دوست دندون پزشکش زنگ زد گفت دستیارم میخواد بیاد پیشت که دندوناشو درست کنه بعد دکتر خودم وقتی بهش گفت شماره مطب ندارم بعد اون گفت شماره خودمو بده بهش

چراگفت شماره خودمو بده بهش به نظرتون؟

من دندونام خالی شده رسیده به عصب چون درد داره

مال من درد نداشت

یه جلسه رفتم 

ولی دوستان نوشتن که دو سه جلسه هم شده.پس به دندون ربط داره

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓
مال من درد نداشت یه جلسه رفتم  ولی دوستان نوشتن که دو سه جلسه هم شده.پس به دندون ربط داره

راستش من پیش یه دکتر کار میکنم که یه دوست دندون پزشک داره بعد به دکتر خودم گفتم که دندونام خرابه میشه برم پیش دوستتون که دندونام درست کنه

اونم گفت باشه به همون دوست دندون پزشکش زنگ زد گفت دستیارم میخواد بیاد پیشت که دندوناشو درست کنه بعد دکتر خودم وقتی بهش گفت شماره مطب ندارم بعد اون گفت شماره خودمو بده بهش

چراگفت شماره خودمو بده بهش به نظرتون؟

راستش من پیش یه دکتر کار میکنم که یه دوست دندون پزشک داره بعد به دکتر خودم گفتم که دندونام خرابه میش ...

شاید شماره مطبشو حفظ نیس

یا حوصله نداشته شماره رو پیامک‌کنه

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓