2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به حجم اولیه لب خودتون داره و اینکه اولین باره دارین تزریق میکنن یا قبلا هم تزریق کردین اگر ا ...

آره واسه اولین باره لب خودمم اونقدر کوچیک نیست بزار حالا یه عکس که مثل لب خودم هست و بزارم 

میدونی یه چیزی رو فقط شنیدی ولی به معناش نرسیدی؟

به سر عوارض این کارا رو بخونی بد نیستا،،،هر دستکاری صورت قطعا عوارض خودشو داره چرا نمی‌خوای باور کنی

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
آره واسه اولین باره لب خودمم اونقدر کوچیک نیست بزار حالا یه عکس که مثل لب خودم هست و بزارم 

باشه عزیزم

من خودمم تزریق کردم و خیلی راضیم خیلی خوشگل تر شدم😍

یک و نیم سی سی واسه دفعه اول و نیم سی سی هم واسه ترمیم زدم

حتما یه جای مطمعن و یه مارک خوب بزن

به سر عوارض این کارا رو بخونی بد نیستا،،،هر دستکاری صورت قطعا عوارض خودشو داره چرا نمی‌خوای باور کنی

عزیزم قبول دارم 

ولی شما داری اشتباه میزنی 

مطالعاتت رو بیشتر کن که حداقل بدونی این سم داخل بوتاکس ،نه ژل لب

اولا اون که شما میگی سم بوتلیوم واسه بوتاکسه و فیلر لب یه چیز دیگه است

بوتاکسه که خاصیت فلج کنندگی داره کسی نمیاد بوتاکسو تو لباش تزریق کنه اینهمه ادم میگن داری اشتباه میکنی بازم قبول نمیکنی؟

بعدشم اون سم رو اگر بخوری میمیری چون مثلا ریه ات فلج میشه و نمیتونی نفس بکشی

ولی این بوتاکس زیر پوست تزریق میشه کسی نمیره بوتاکسو به رگش تزریق کنه

باشه عزیزم من خودمم تزریق کردم و خیلی راضیم خیلی خوشگل تر شدم😍 یک و نیم سی سی واسه دفعه اول و نیم ...

عکسه نمیاد ولی همین طوری مثل شما میزنم که خوب بشه 

بعد مال شما کلا هزینش چقدر شد ؟