2777
2789
می‌دونی داری سم بوتولیم،وارد بدنت می‌کنی همون سمی که داخل تن ماهی و کنسرو که با جوشیدن از بین می‌ره ...

به قول معروف بکشمو خوشگلم کن

هر چیزی تاوان داره

چشم و هم چشمی ایرانی جماعت بیداد میکنه/:

بعضیا سادگیشونم از رو زرنگیه'اعتماد نکن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به قول معروف بکشمو خوشگلم کن هر چیزی تاوان داره چشم و هم چشمی ایرانی جماعت بیداد میکنه/:

چه زیبایی وجود داره وقتی همه شبیه همن. دخترای دهه،۷۰ توی فیلما چقدر شیک و نچرالن.هرکسی صورتش با اون یکی فرق داره الان انگار همه خواهرن،حال آدم بد میشه. نیم رخ وایمیسن،لباشون عین... در اومده😑😑

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
من که هرگز دستکاری صورتم نمیکنم اگرم لبت کوچیکه با میکاپ،درست کن

آخه بعضی مواقع آدم نمیتونه میکاپ کنه مثلا خدایی نکرده یه از نزدیکان فوت کنه تقریبا تا سالگرد از ارایشو اینا خبری نیست البته ما اینجوری هستیم شما رو نمیدونم 

یعنی هر بار یک سی سی کافیه ؟

بستگی به حجم اولیه لب خودتون داره و اینکه اولین باره دارین تزریق میکنن یا قبلا هم تزریق کردین

اگر اولین باره که دفعه ی اول یک و نیم سی سی بزنین بعد واسه ترمیم بسته به نیاز نیم سی سی تا یک سی سی