2789
عنوان

جاری هام

610 بازدید | 15 پست

ازشون خسته شدم لطفا کمکم کنید ما سه تا جاری هستیم داداشا خیلی باهم خوبن ما جاری ها هم باهم خوبيم جز جاری کوچیکه تا منو میبینه همش میخواد منو ضایع کنه یا کوچیکم کنه پیش همه ما هر یه ماه اینا دور هم جمع میشیم مثلا او دوتا جاريم پسر و دختر دارن اما من دوتا دختر هر جا هستیم اینا دوتا باهمن هی خوشو بش میکنن می‌خندن بعد فک کنین من فقط تو جمع مردا نشستم اونا تو آشپزخونه منم میخوام خشک نباشم باهاشون خوب باشم ولی اینا انگار میخوان فقط بگن ما باهم خوبيم با تو نه یا اون کوچیکه دیشب میگه دخترات شبیه پسراس یا پستونک میدادم هنوز دوسالشه میگه بهش نمیاد بزرگ شده دیگه همش حرفای اینجوری حرف خوب که بلد نیس بزنه بعد دیشب هم بساط قلیون بود شوهراشون می‌کشیدن شوهرم میگفت بیا توهم جاريهام رفتن بعد من بخاطر اینکه شیر میدم گفتم نمیکشم بعد جاری عوضیم میگه تو خیلی مثبتی همیشه هیچوقت پایه نیستی بعد رفت کشید خود شيريني هاش گل کرده بود که برادر شوهرم میگفت چقد این بلدهکه ازش تعریف کنن بعد همش منو با اون مقایسه میکنن چون با هم عروسی گرفتیم چیکار کنم حالا فک کنین ماهر وقت بخوایم همو ببینیم این اینجوریه خیلی هم پروعه ما ماشین داریم اینا ندارن بعد همیشه هرجا هستیم میرسونیمشون آخرم با من اینجوریه

بعضیا ذات شون ابنجوری جدیش نگیر توهم با جاریه دیگت گرم بگیر تا بترکه

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
بعضیا ذات شون ابنجوری جدیش نگیر توهم با جاریه دیگت گرم بگیر تا بترکه

آره راست میگی خیلی میخواستم اینجوری باشم ولی انگار اونم همینجوریه مثلا یه چیزی میخواد تعریف کنه فقط به اون میگه منو هیچی آدم حساب نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداروشکرندارم خوب خوبشم به دردنمیخوره تومهمونی یاجمع باعث میشن خوش نگذره وحس خوبی نمیدن به ادم

وای آره واقعا خیلی راحتی یعنی فکرشو بکن از اول تا آخ مهموني اینا اینجورین که حرصت بدن   

همش بعد مهموني غصه ميخورم چون من خیلی سعی می‌کردم باهاشون خوب باشم ولی اینا نه بعدشم اصن فدسرم که خوب نیستن فقط نمیدونم چه رفتاری بکنم پیششون همشم میخوان باهم در ارتباط باشیم من حرص بدن

همش بعد مهموني غصه ميخورم چون من خیلی سعی می‌کردم باهاشون خوب باشم ولی اینا نه بعدشم اصن فدسرم که خو ...

این وبایدکسایی که خودشون تواین موقعیت هستن بپرسی بتونن راهنمایی کنن تجربه دارن بهترجواب میده 

ذاتش خرابه گلم .....بزار واسه خودش خوش باشه 

آره عزیز ولی من باید چیکار کنم تو جمع وقتی این دوتا جاريم همش کنار همن و باهم حرف میزنن ولی من تنها هزاااار بار شده خودم رفتم پیششون ولی اینا با من اینجوری نیستن 

آره عزیز ولی من باید چیکار کنم تو جمع وقتی این دوتا جاريم همش کنار همن و باهم حرف میزنن ولی من تنها ...

مشغول بچه ها باش پیش مادر شوهرت باش کمک کن 

از اون فضای پوچ دور باش ...دوری کن و دوستی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

مشغول بچه ها باش پیش مادر شوهرت باش کمک کن  از اون فضای پوچ دور باش ...دوری کن و دوستی

آره بيشتر سرمو با بچه‌ام گرم میکنم ولی اینا درست بشو نیستن متلا جاری کوچیکم میاد خونمون بچه‌اش خونمو میترکونن یه تیکه وسایل برنمیداره جمع کنه بعد میریم خونه جاری ديگم همون همشششس داره یا ظرفاشو میشوره یا جمعمیکنه میدونی همش میخواد انگار بهم ثابت کنه من با این جاری خیلی خوبم با تو نه

آره بيشتر سرمو با بچه‌ام گرم میکنم ولی اینا درست بشو نیستن متلا جاری کوچیکم میاد خونمون بچه‌اش خونمو ...

بهش زیاد فکر نکن اذیت میشی واقعا 

برو پیش خانواده مادری دختر خاله ک روحیه ات خوب میشه باهم خوبین 

دیگه طرز برخورد الان تو هر خانواده ای هست 

جاری بزرگ منم بود همه رو از بالا میدید الان اوضاع فرق کرده اروم تر شده ‌....منم در حد سلام و علیک 

بریم خونه اش کمک میکنم اون بیاد کمک میکنه 

همین کافیه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

بهش زیاد فکر نکن اذیت میشی واقعا  برو پیش خانواده مادری دختر خاله ک روحیه ات خوب میشه باهم خوب ...

خیلی دلم میخواااست یکیو میداشتم ولی من تو این شهر غریب فقط این جاريهامن ببین شانسو