2777
2789
۹۳ خوبه بالا نیست

یعنی مشکلی نداره؟ اخه وقتی چیز شیرین میخوره هِی توو دست شویی هستش، دیشب فالوده یزدی با شیره خورده بود تقریبا ۸ بار رفت دست شویی به فاصله ۲ ساعت، بعضی وقتا زیاد دست شویی میکرد و چند بارش کم و ذره ذره

میدونم پدر منم قند داره  ولی آخه چرا سرخود آزمایش قند میگیری مگه دکتر گفته؟ میگم اگه واقعا نگرا ...

چشم، اره باید ببرمش سونوگرافی، دکتر هم گفت شاید چون ذره ذره ادرار میکنه عفونت داره و اگه نداشت ببرش سونو، عفونتش منفی بود، تا قبل از اینکه سونو ببرمش گفتم نکنه دیابت داره، این بود که سر خود ازمایش گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی مشکلی نداره؟ اخه وقتی چیز شیرین میخوره هِی توو دست شویی هستش، دیشب فالوده یزدی با شیره خورده بو ...

حالا چندروز قندشو همین جوری تست کن ببین چه جوریه.الان ۹۳ که خیلی خوبه 

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
چشم، اره باید ببرمش سونوگرافی، دکتر هم گفت شاید چون ذره ذره ادرار میکنه عفونت داره و اگه نداشت ببرش ...

گلم من پسرم عفونت نداشت ولی سنگ داشت شن ریزه تو فعلا بهش آب زیاد بده ببین نمیگه پهلو کمرم درد میکن من خودم با اصرار م دکتر سونو داد و دید بله خودشم تعجب کرد شاید یه چیز ساده باش ببری خیالت راحت میشه

گلم من پسرم عفونت نداشت ولی سنگ داشت شن ریزه تو فعلا بهش آب زیاد بده ببین نمیگه پهلو کمرم درد میکن م ...

چشم عزیزم میبرمش حتماااا، امروز هم میگفت یه خورده پهلوش درد داره

عزیزم توی گوگل نوشته بود بچه ها تا ۵ سالگی قند ۱۰۰ تا ۱۸۰ نرماله براشون، شما بچه تون دیابت داره؟ فکر ...

عزیزم تاپیک زاینان وی بکتو خوندم خیییلی ناراحت شدم ببخشید میپرسم چرا رحمتون ترکید؟ چون فاصله هم زیاد داده بودین که دیگه نمیتونید بچه دارشید؟

عزیزم تاپیک زاینان وی بکتو خوندم خیییلی ناراحت شدم ببخشید میپرسم چرا رحمتون ترکید؟ چون فاصله هم زیاد ...

عزیزم واقعا نمیدونم علتش چی بود، یا اشتباه از ماما بود و بد معاینه کرد و زیادی به رحمم فشار آورد یا مشکل از خودش بوده! ولی بلافاصله بعد از اینکه ماما توی درد معاینه ام کرد اینجوری شد، البته یه بار هم که توی درد معاینه کرد بهش گفتم جای بخیه هام خیلی درد گرفت و الان رحمم پاره میشه اعتنا نکرد! اره فاصله زیاد بوده ۳ سال و ۴ ماه اما خب قسمت اینجوری بوده و منم راضی ام به چیزی که خدا واسم خواسته.

نه عزیزم دیگه رحم ندارم که بچه دار بشم اما خداروصد هزار بار شکر که بچه دومم زنده موند و خطر رفع شد

عزیزم واقعا نمیدونم علتش چی بود، یا اشتباه از ماما بود و بد معاینه کرد و زیادی به رحمم فشار آورد یا ...

ای وااای خیلی ناراحت شدم عزیزدلم چقدر اذیت شدی.ولی خداروشکر که هم خودتون هم نی نی سالمید

ای وااای خیلی ناراحت شدم عزیزدلم چقدر اذیت شدی.ولی خداروشکر که هم خودتون هم نی نی سالمید

فدات بشم مهربونم، اره روزای بینهااااایت سختی رو گذروندم، انشاالله خدا واسه هیچ کس دیگه ای اینجوری نخواد 🙏🙏😭