2789
عنوان

هیدروپس

| مشاهده متن کامل بحث + 3224 بازدید | 47 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط یه چیزی برای من سواله اگه جنینی که هیدروپس میشه تو سونو غربالگری باید مشخص باشه که اندازه اش یکم ...

یهو میشه

برا من تو۳۲هفته هیدروپس شد 

انومالی هم همه چیز عالی بود هیچ علامت خاصی هم نداشتم

مَرَنج و مَرَنجان
عزیزم من ۲۳ هفته ام بچه منم در عرض یک هفته هیدروپس شدید شده.گفتن باید وایسم قلب بچه خودش از کار بیو ...

قلب قشنگش بزودی وایمیسه...خدا بهت صبر بده عزیزم

مَرَنج و مَرَنجان
نه ربطی نداره  منم آنومالیم و حتی سونوی ۲۳ هفته که رفتم همه چی کاملا نرمال بود ولی ۲۵ هفته به ...

چه اتفاقات بدی براتون افتاده این همه ماه سختی بکش بعد اینجوری   منم 27 هفته هستم دیروز بهم گفت یکم دهانه رحم باز شده  دیشب کلا تو شوک بودم ما خانما چرا انقد باید غصه بخوریم 

چه اتفاقات بدی براتون افتاده این همه ماه سختی بکش بعد اینجوری   منم 27 هفته هستم دیروز بهم ...

دیگه خواست خدا بوده و قطعا حکمتی داشته 

انشاالله به سلامت و به وقتش زایمان میکنید ،فقط حتمااااا استراحت مطلق مطلق باشید و آمپول بتا رو هم حتما بزنید تو اولین فرصت، خداروشکر هفتتون نسبتا خوبه و حتما تحت نظر یه دکتر خوب باشید تا داروهای لازم مثل همون آمپول بتا و امپول پرولوتون رو براتون تجویز کنن  تا انشاالله باقی راه رو به سلامت بگذرونید 

دیگه خواست خدا بوده و قطعا حکمتی داشته  انشاالله به سلامت و به وقتش زایمان میکنید ،فقط حتما ...

مرسی عزیزم 

منم دلم‌ میخواد بزنم ولی میگه 32 هفته باید بزنی من از اللن انقباض دارم  داروها ایزوپرین  شیاف ابناست 

مرسی عزیزم  منم دلم‌ میخواد بزنم ولی میگه 32 هفته باید بزنی من از اللن انقباض دارم  داروه ...

اگه میتونی با یه دکتر بارداری پرخطر یا همون پریناتالوژیست هم مشورت کن معمولا ۲۸ هفته میدن بتا رو و اگه لازم باشه بعدا هم تکرار میکنن بازم 

آمپول هفتگی یا همون پرولوتون هم باید تزریق کنید حتما 

اگه میتونی با یه دکتر بارداری پرخطر یا همون پریناتالوژیست هم مشورت کن معمولا ۲۸ هفته میدن بتا رو و ا ...

ممنون عزیزم ازین تخصص سرو ته دکتر تو صارم دارم  اتفاقا زنگ زدم نوبت گرفتم برم ببینم چی میشه منم دلم میخواست زودتر آمپول رو میزدم  پروتولون رو نمی زنم به جاش شیاف داده

ممنون عزیزم ازین تخصص سرو ته دکتر تو صارم دارم  اتفاقا زنگ زدم نوبت گرفتم برم ببینم چی میشه منم ...

انشاالله باز با دکتر مشورت میکنی هر کاری لازم باشه انجام میدن 

انشاالله به وقتش زایمان میکنی نگران نباش 

سلام برا من هم همین اتفاق افتاده ۲ بارباید چجوری عضو شم 

سلام عزیزم واقعا متاسفم 

به سوالام جواب بده که کمکت کنم

فامیل هستید؟نسبتتون باهمسرتون ؟

ازمایش ژنتیک دادید؟

تو چندماهگی هیدروپس شدن؟

پیش پریناتالوژیست {متخصص جنین }رفتید؟

سلفری یا امنیو سنتز انجام دادید؟