2789
عنوان

هیدروپس

| مشاهده متن کامل بحث + 3224 بازدید | 47 پست
استارتر عزیز میخواستم منم جنینم تو ۲۹ هفته بدلیل هیدروپس بدنیا اوردم و فوت کرد شما بعد سقط چیکار کرد ...

متاسفم براتون برای این اتفاق،فعلا حدود ۵۰ روزه این اتفاق برام افتاده و مجبور صبر کنم تا ۳-۴ماه صبر کنم بعد برم پیش دکترم ببینم روند درمان به چه صورتیه،فعلا تا اینجای کار رفتم پیش روماتولوژی،یه سر آزمایش برام نوشته،که ببینه مشکل ایمنی باعث این اتباق شده یا نه،،،، روند درمان هر چی بود حتما همینجا اعلام میکنم تا دوستانی که به مشکل من دچار شدن شاید کمکی باشه براشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر عزیز میخواستم منم جنینم تو ۲۹ هفته بدلیل هیدروپس بدنیا اوردم و فوت کرد شما بعد سقط چیکار کرد ...

میشه بگید شما با همسرتون فامیل بودید یا ن و اینکه بارداری چندمتون این اتفاق افتاد؟بچه سالم دارید؟

میشه بگید شما با همسرتون فامیل بودید یا ن و اینکه بارداری چندمتون این اتفاق افتاد؟بچه سالم دارید؟

اره فامیلیم دختر عمو پسر عمو 

بارداری اولم بود حتی سیسمونیشم اماده شده بود

شماهم قصد رفتن پیش یه دکتر ژنتیکو دارید؟

ما جنین رو که دادیم برای کاریوتایپ تو نجم آبادی،همونجا مشاوره شدیم گفت بخاطر سابقه و فامیلی که دارزد بهتره روی جنین ژنوم هم بررسی شه ولی بدلیل هزینه اش فعلا انجام ندادیم

ولی مشکل هیدروپس اکثرا مشکل ژنتیک نیست

اره فامیلیم دختر عمو پسر عمو  بارداری اولم بود حتی سیسمونیشم اماده شده بود

میدونم خیلی سخته....مخصوصا که بارداری اولت بوده کلی سیسمونی خریدی،با دیدن وسایلش همش برات یادآوری میشه ...

جنسبت بچه شما چی بوده؟چندوقته این اتفاق افتاده؟

میدونم خیلی سخته....مخصوصا که بارداری اولت بوده کلی سیسمونی خریدی،با دیدن وسایلش همش برات یادآوری می ...

من امنیو سنتزم انجام داده بودم مشکلی نبود ولی ان تیش ۴ بود انومالی هم رفتم گف سالمه مشکلی نیست جنسیتش دختر بود💔

میدونم خیلی سخته....مخصوصا که بارداری اولت بوده کلی سیسمونی خریدی،با دیدن وسایلش همش برات یادآوری می ...

استرس اینو دارم که خداکنه تکرار نشه دیگه 

جنینو ازمایش ندادم ولی خودمون میخوایم ازمایش ژنتیک بریم

استرس اینو دارم که خداکنه تکرار نشه دیگه  جنینو ازمایش ندادم ولی خودمون میخوایم ازمایش ژنتیک ب ...

برای اینکه خیالتون راحت شه آزمایش ژنتیک انجام بدید خوبه 

خیال تا حدودی راحت میشه ولی متاسفانه هیدروپس تو ماه بالا خیلی ارتباطی به ژنتیک نداره😔

خیلیا بودن که بچه بعدی سالم بوده ولی چند نفری هم بوده که لچه بعدیشون هم همین مشکل رو داشته

درست ۱۰ روزه سزارین کردم

عزیزم من ۲۳ هفته ام

بچه منم در عرض یک هفته هیدروپس شدید شده.گفتن باید وایسم قلب بچه خودش از کار بیوفته🥲

واسه شما چقدر طول کشید از فهمیدن تا از دست دادن بچه؟!

عزیزم من ۲۳ هفته ام بچه منم در عرض یک هفته هیدروپس شدید شده.گفتن باید وایسم قلب بچه خودش از کار بیو ...

واقعا متاسفم شرایط خیلی سختیه من الان ۶ ماهه از زایمانم گذشته قراره ازمایش ژنتیک بدیم  چون دختر عمو پسر عموییم باید بررسی ژنتیکی بشه هزینشم زیاده 

من جایی قبول نمیکرد زایمانم کنه اخر دکتر خودم تو بیمارستان خصوصی سزارینم کرد بچه بعد از زایمان فوت شد

ما یه گروهی داریم هرکسی که هیدروپسی بوده یا بچه ازدسو داده به هر دلیلی تو این گروهه خاسی لینک بدم عضو شو