حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
اسمشو به انگلیسی میتونین دقیق تر بنویسین که دقیق راجبش سرچ کنم
Lenovo thing pad e
حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
برند ن ک مدل ی لپتاپ خاصی رو میخوام وگرنه اینکه کلی هست و میدونم ممنونم از شما
من دل داشتم ایسوز ام داشتم مشکلات فنی بسیاری داشتن آخرش لنوو گرفتم ۶سال قبل همچنان کار میکنع بدون یه آخ عالیه الیته من اونمقع پول دوتا لپتابودادم به این گرون گرفتم ولی خیلی خوبه سرعتشم بالاست