2777
2789
عنوان

یک سوال

73 بازدید | 4 پست

به نظر شما پاسخ هوش م ص ن و ع ی درسته ؟؟

در صورتی که دختری اجتماعی نباشد، ممکن است نشانه های علاقه او به پسر به شکل زیر باشد:

1. از برقراری چشم‌به‌چشم با پسر خودداری می‌کند.

2. در صحبت کردن با پسر، مستقیم نگاه نمی‌کند و بیشتر به سمت زمین یا جای دیگری تمرکز می‌کند.

3. در صحبت کردن با پسر، رفتار حذفی دارد و تلاش می‌کند که صحبت را به سرعت به پایان برساند.

4. در صورتی که پسر تلاش کند که با او صحبت کند، دختر به شدت عصبی و استرس دارد و تلاش می‌کند که از او فرار کند.

5. در صورتی که پسر به دختر پیام دهد، دختر به شدت تأخیر در پاسخ دادن دارد یا اصلاً به پیام پاسخ نمی‌دهد.

6. در صورتی که دختر مورد علاقه خود را در جمع دوستانش می‌بیند، به شدت خجالت می‌کشد و تلاش می‌کند که از او فاصله بگیرد.
7. در صورتی که پسر به دختر پیشنهاد دوستی یا رابطه می‌دهد، دختر ممکن است احساس شرم و ترس کند و نتواند به طور مستقیم پاسخ دهد.
8. در صورتی که پسر مورد علاقه خود را در جمع دوستانش می‌بیند، احتمالاً از فاصله دور به او نگاه می‌کند و سعی می‌کند تا حضورش را نشان ندهد.
9. در صورتی که پسر به دختر شوخی یا جوک بگوید، دختر ممکن است به شدت تحت تأثیر قرار بگیرد و نتواند به طور آرام با او برخورد کند.
10. در صورتی که پسر به دختر توجه کند، دختر ممکن است خجالت بکشد و تلاش کند که به نظر او علاقه‌ای ندارد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم تا حدودی درست گفته

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بله، دخترا گاهی نسبت به پسری که علاقمند هستن، رفتار برعکس نشون میدن. یعنی دفعی رفتار میکنن 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم